Egy kis..

kicsisara•  2019. február 19. 13:05

...beszélgetés... néha milyen jó.. csak egy kis beszélgetés.. mennyi adott...Ma az elgondolás, a terv.. holnap a meg valósítás.. aztán a felébredés. 

Na igen felébredni, tenni amit tennem kell.. 

Elengedtem a múltam, persze nem teljesen.. elengedi.. azt annyit tesz, hogy lecsesztem magam, megbeszéltem önmagammal. Néha nem árt az ilyen. Séta a múltban.. 

Azokat amiket a múltban íródtak nagyon jó helyen vannak ott ahol vannak. De mégis mindig elő törnek belőlem. Haragszom magamra. És mindenkire. Mindenkire! 

Hogy miért? 

Egyszerű.

Cselekedni olyan nehéz.

Nem akarok már sok mindent csak megélni átélni mindent.. 

Érezni akarok,  tartozás valakihez érzés. Nem elbújni.. szégyen igaz.. ennyi gondom lenne? Mert hiába van még mindenem, a szerelmet nem tudom megvenni.. mert az ingyen van.. de basszus pont az kerül el.. nem csak bennem van a hiba. Kell, szeretném! Tudjátok mi a legrosszabb.. hogy qrvára elkerül. Mert aki megérint.. azt én nem igazán érintem meg.. akinek megkellenék az nekem nem kell.. mert nincs benne semmi ami nekem kell. Nincs benne az a tűz ami bennem még van..lehet ég benne is a tűz.. csak én nem látom benne....ez őrület! 

Kint séta vagy batyogás közben az idős párokat nézve, az irigység fog el. Igen irigy vagyok..  mert ez az én jövőmben nem szerepel!!!!! 

Nem lesz mellettem senkisem.. nem leszek illetve nem vagyok egyedül ugye... mert itt vannak a gyerekeim.. de amúgy meg igen.. sokat kérnek? Nem.. csak lehetetlent.. hiába nyitnék ha ott az az átkozott küszöb.. a b@ssza meg magát.. jut eszembe.. az a nyomorult aki miatt ilyen lettem.. aki miatt nem bízok.. aki miatt szenvedek.. amit adott a jó isten.. azt a barma elcseszett.. a rúgj belém minden formájában...de készen állok.. mint a nyuszi a viccben... harc előtt feladni.. nincs erőm..tudom forduljak dokihoz, nyissak ablakot, menjek kapálni..stb :) de este ha lefekszem.. a gondolataimat hová tegyem??? 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kicsisara2019. február 19. 21:49

@Rozella: Szia.. köszönöm szavaidat.. nagyon kedves vagy! Nagyon jól esnek.. köszönöm.. mást nem tudok most mondani.. bocsánat! :)

Rozella2019. február 19. 21:40

sehová, de pl. hallgass zenét... éld át, lazíts, ne agyalj túl sokat, van, hogy a gondolkodás csak ront, mert esetleg rossz gondolatok jönnek, sötétek... könnyen jönnek, de nehéz tőlük szabadulni... Egészséges vagy, életerős,.. hisz nő és anya vagy :) a tavasz és a napfény mindent helyrebillent, bízz a tavaszban :)