Érdekes írás- Meddig akarsz még árnyékban élni?

starlit•  2014. január 25. 10:31

"Nem unod még, hogy folyton mások elvárásainak megfelelõen élj?
Nem unod még, hogy egész életedben mások életét éled?
Nem unod még, hogy folyton mások mondják meg mit lehet és mit nem?

Pontosan tudom, hogy eleged van már ebbõl, de mégsem mersz lépni, mert attól félsz, hogy te vagy az, aki rosszul látja a dolgokat. Attól félsz, hogy megbántasz másokat vagy elveszíted a szeretetüket és a megbecsülésüket, ha megteszed mindazt, amire vágysz. Ezért inkább csendben nyelsz és tûröd a “rád kiszabott sorsodat”, pedig ezt a “sorsot” te magad választod minden egyes pillanatban, amikor nem mersz a saját szíved szerint dönteni.

Tudom, most azt akarod mondani, hogy a “KÖRÜLMÉNYEK” nem engedik, hogy másképp dönts, hogy másképp élj. Én erre csak azt mondom, hogy BECSAPOD MAGAD minden áldott nap HAZUDSZ MAGADNAK, hogy elkerüld azt, ami visszavonhatatlan. NEM TUDSZ VÁLTOZTATNI MAGADON, ezért megpróbálod mélyen elrejteni azt aki vagy.

NEM TUDSZ MEGVÁLTOZNI ÉS NEM IS KELL MEGVÁLTOZNOD. Éppen ez a lényeg, egy egyedülálló egyéniség vagy egy különleges feladattal és küldetéssel. A benned élõ belsõ irányítás minden egyes pillanatban igyekszik felhívni erre a figyelmedet, de te befogod a füled és behunyod a szemed. Jobban szeretnéd inkább átaludni ezt az egészet csak, hogy ne fájjon annyira. DE TE MOST NEM EZÉRT VAGY ITT. Azért vagy itt mert van egy különleges feladatod, egy küldetésed. Azért születtél meg, hogy ezt a küldetést betölthesd. Ehhez azonban fel kell ébredned és ki kell nyitnod a szemed ITT ÉS MOST."

Schilling Péter : Ébredj fel c. könyvéből

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2014. január 25. 13:29

Törölt hozzászólás.

skary2014. január 25. 11:30

jóröggeet :)

kapocsi.ancsa2014. január 25. 11:24

"mert attól félsz, hogy te vagy az, aki rosszul látja a dolgokat"
nem bízva semmiben

hextorini2014. január 25. 11:13

Köszönöm ezt az írást neked, igaz, már magamévá tettem a gondolatait,
csak megerősíteni tudom, nem szabad félni változtatni, mert ha nem tesszük, belebetegszünk. Saját példa. :-(

Törölt tag2014. január 25. 11:01

Törölt hozzászólás.