fújjatok ébresztőt.

karadigcsaba•  2009. december 13. 15:48

Csukott szemmel tudom hol a Burger King. Notóriusan az RTL-re kapcsolok. Asszimilálódtam. Valahogy most más kezd lenni az életvitelem. Felkelni se tudok. Elhatározom, és aztán mégsem. Hanyag vagyok. Túl sokat gondolkozok azon hogy mit kéne csinálni, és a következménye az hogy semmit se csinálok. 
 
Pedig sokmindent csinálok csak sosincs az a pont hogy: tényleg jó.

Arra is rájöttem hogy egyszerű képletek nincsenek. Mint a buszon hogy megnyomod a gombot és akkor kinyílik az ajtó. Nem így van. Az a fontos hogy nem kell túldramatizálni. Vagy nem kell sóhajtózni meg hasonlók hogy ez nehéz lesz.  A fater mindig azt mondja hogy: take it easy!

Milyen igaza van.

No para, Don't fos.

Nem kell félni  érettségitől, vizsgától. No stressz. Vagy otthon az asszonytól, vagy az AIDS teszttől.  A missziót, feladatot teljesíteni kell( Karádi Jenő 1935-2009). De nem kell belehalni. Nem kell szenvedni. Nem azért vagyok itt hogy szenvedjek. Én jól érzem magam. És te?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

karadigcsaba2009. december 13. 21:13

köszönöm a hozzászólást : ) sajnálom hogy nem érzed jól magad =( hát igen végülis teátrális. igen. az is. Összeségében én sem érzem most jól magam. Csak az apró pillanatok harmóniája, és összecsengése ami állandóan vidámmá tesz : )

azuur2009. december 13. 20:20

Örülök, hogy te jól érzed magad :)), sajnos én nem, ha egyáltalán ez érdekel, mert az az érzéásem, hogy ez csak egy olyan teátrális kérdés volt ......ne is törődj a válaszommal , csak megfogott ez az irónikus, könnyelmű hangulat :))