Válasz Márton verszszépítő programjára

jagosistvan•  2014. április 1. 11:37

Kedves Márton


Értem én ezt, de sajnos nem tudok azonosulni ezzel a felfogással. Először is Petőfi a bort szerette. Másodszor, ez úgy ahogy van a költészet megbecstelenítése a négyzeten, szorozva hárommal. Harmadszor, ezek után elgondolkodom azon, hogy egyáltalán maradjak -e a Poeten. Különben is állást kaptam a Költészet vívmányai közhasznú alapítványnál és az engedélyük nélkül, nem is igen publikálhatok máshol. Azért remélem nincs harag. Sose szerettem haragszomrádot játszani és ezért se indítom ma útjára azt a körlevelet, amiben arra kérek mindenkit, hogy mondassunk le téged ennek az oldalnak a vezetői posztjáról. Vannak nálad alkalmasabb vadludak is akik az élre állva, Nils Holgersson országába vezethetnek minket, a nagy tavak fölé. És ebbe én magamat természetesen nem sorolom bele (pedig tehetném, hiszen a legjobb vagyok), hiszen új munkahelyem lesz hamarosan. Azt a pár millát, amit meg Nike dobozban adtam át neked, a Kingerpen jóvoltából, add vissza! Nem, nem azért, mert szükségem van rá, hanem mert amikor azt elintéztem neked, még a családba tartoztál és úgy volt, itt is maradsz. De hát az illegális golyóstoll árusítás nem ide tartozik. Javaslom maradjunk meg az irodalom terén és ne vágjuk egymás fejéhez azt amit már amúgy mindenki tud, hogy lényegében te Marie Marel vagy aki az én csajom és hát így meglehetősen belefolyok ebbe az egész Poet ügybe. Azaz csak folytam, hiszen állásajánlatot kaptam és hát majd bolond leszek visszautasítani. Egy szósz mint száz: kanál nélkül hideg levest nem lehet forrón enni.


Tisztelettel feléd: István


ui: Tudom és értem azt, hogy elég volt neked is a közhelyekből, de én Petőfit így, és úgy szeretem, akárcsak saját magam és ne várd azt hogy megváltozzam, hiszen én, így vagyok én: közhelyesen. A lóvét ne feledd, a dobozt megtarthatod. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

jagosistvan2014. április 1. 22:30

Végül is még elseje van. ;)

szederfalu2014. április 1. 22:22

Tudjuk, hogy ki az a Márton :) nem véletlen a kezdőbetű egyezés sem :p :)))

pepo2014. április 1. 19:27

:)

pauleve552014. április 1. 17:50

:-)

BakosErika2014. április 1. 15:18

:))

Marie_Marel2014. április 1. 13:21

@Mamamaci40: pösze a djága... (meg selypít is)

Törölt tag2014. április 1. 12:27

Törölt hozzászólás.

jagosistvan2014. április 1. 11:43

A cím így olyan Gollamos. :)

Mamamaci402014. április 1. 11:40

Jó válasz:)) micsoda nagylelkű gesztus dobozt ajándékozni, de a címet olvasd át még egyszer, de ha esetleg így akartad:))