Tisztelt uram!

jagosistvan•  2013. február 27. 18:32

Tisztelt uram!

Tudja meg, igenis irigylem magát. A mérhetetlen egóját, beteges féltékenységét, kiégett lelkét, gyerekes panaszkodásait, erőszakos mivoltját, ocsmánynál ocsmányabb verseit. Mert ön egy ritka állatfajta, akinek szarvát illik kitenni a nappali falára. Irigylem magát. Mert ön a bukmékereknél toplistás ha a hülyeséget veszik alapul. Tudja mit? Nem is irigylem magát.

Maradok tisztelet helyett a szánalomnál

 

Dezső

 

Kelt: 1917. nyara

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

jagosistvan2013. február 27. 20:45

Drága kegyelmem, Ágnes!

Nem tudom miért haragszik, hiszen az életem csakis önnek ajánlottam fel. Aki mást mond, az bizonyára festi magát. Képzelje, gonosz sorsok játszanak velem. Tévedésből a vonat helyett egy hajóra szálltam és az elvitt Marakeshbe. Nagy bánatomban, ami azon apropóból történt meg, hogy nem láthatom időben, betértem egy kávéházba. Meglepő módon nem találtam szellemi partnert, csak félmeztelen bennszülött lányokat, akik zaccos feketét szolgáltak fel. Mondanom se kell, mennyire felháborodtam. valamelyest enyhítette a haragom, hogy elém toltak egy vízipipát. Képzelje, annyiféle gondolat jött elő, mint még soha. Mondhatnám úgy, a genie-m kitárta kapuit. Nemsokára hazatérek önhöz és publikálni fogom a magának írott verseimet.


Addig is csókommal lehelem betűit.

Az ön rossza, Dezske



Drága Katám!

Tudja meg, boldoggá tett. Levelét a szívem felett hordom addig amíg nem találkozunk. Sajnos közbejött egy kis apróság és útba kell ejtenem Szegedet, mert az egyetlen unokahúgom megbetegedett és sosem bocsájtanám meg magamnak, ha nem láthatnám akár egy pillanatra is. de tudnia kell, hogy közben csakis magácskára fokok gondolni és arra a pillanatra amikor ott az állomáson elém szalad majd.

Az ön remélő híve, Dezsőke

Ivory2013. február 27. 20:39

:)))))))))

Törölt tag2013. február 27. 20:37

Törölt hozzászólás.

szederfalu2013. február 27. 20:34

hehh..ez ma a nyílt levelek napja :)))

kovacsagi2013. február 27. 20:25

Látja, Desiré, már megint mindenki magát akarja. Jusson majd mind e siker eszibe, mikor kockás abroszokra borulva szerenádoz a hajnali lepkéknek, s csillagokba szórja tehetségét. Szégyentelen. El is képzelem, mit művelhetett magával Marakeshben. Vigyázzon magára az úton.

Haragszom!

Á.

19702013. február 27. 20:19

Drága Dezsőke!

Mily kegy, hogy így szólíthatom! Lelkemről háncsok hullnak!
Szívrepesve várom drága kezeivel írt telegrácsát!

Továbbra is maradva rajongója!
:-)

kovacsagi2013. február 27. 20:17

Barbarám,

örvendezem, hogy ily jó indulattal vagy versijeim felé, s amint mondod, egyetlen Jánosunkkal olykor fel is emlegetitek azt. Előadástok mindenkor emelt kis írásaim sápadag fényén, melyet köszönni nem győzök, s nem is vagyok rest!

Meghatottságtól bódultan, ölellek: Ágnes

Marie_Marel2013. február 27. 20:15

Na, csak megtaláltam.
Címe: Magyar Verses köszöntők
Nélülözhetelen minden ünnepen és egyéb alkalommal
Írta: Szegedi István
1928

Példa:
Ifjabb férfitestvvérre

Szép öcsém, de nagy kár,
hogy tűnnek az évek,
meddig nevezzelek
még mindig öcsémnek?

Ehol serkedez már
ott az orrod alatt
valami sötétes
bajusznyi gondolat.

Ha már szakállasodsz,
mit szóljak akkor én,
ha már te ifjú vagy,
én már öreg legény.

Sebaj, édes öcsém,
cseperedjél csak fel
töltsd el a szívemet
sok-sok büszkeséggel.

Légy oly derék ember,
hogy így szólhassak én,
nékem ne dicsérjék,
hiszen az én öcsém!

jagosistvan2013. február 27. 20:12

Drága Kata!

Ön egy angyal. Szinte látom verdesni szárnyait a lemenő nap tornácán. A borospoharat önnek tartogattam. Amint hazatérek Marakeshből, azonnal telegrácsolom jókívánságaimat. Addig is tartson ki.


Az ön mérhetetlen híve, Dezsőke


:)))

kovacsagi2013. február 27. 20:10

Drága Attila,

ha ön tovább megy az abszintnál, lejjebb kerül az ebszintnél. Abszint nélkül nem tudom világosabban magyarázni a magánhangzók harmóniájára vonatkozó ajánlásokat... :)

jagosistvan2013. február 27. 20:08

Drága Barátom!

Szívembe ástad magad minden szavaddal. Már hatodjára olvasom válaszod és biz' isten még nem unom. Nagyon sok megbeszélnivalónk van még. Ha javasolhatom, akkor az abszint elfogyasztására javasolnám a Kék Osztriga Bárt.

Maradok jó barátod, Nagy Dé


:)))

19702013. február 27. 20:07

Drága Dezső!

Számomra boldog, szomorú dal minden szava, akárkinek is íródott, és úgy iszom azt, hogy az abszinttal nyert bódulat nem szükségeltetik. Bár őszintén megvallva, azon nemes fehér ital borospohárból kedvemnek való!

Végtelen rajongással: B.K.
:-)

Törölt tag2013. február 27. 20:05

Törölt hozzászólás.

jagosistvan2013. február 27. 19:54

Tisztelt Jó embör!

Ön egy olyan tóra lépett, amelynek nagyon vékony a jege. Így hát most figyelmeztetem utoljára, hogy ne jöjjön nekem azzal a fene nagy barátságával az én egyetlen Mariem felé, mert isten a tanúm, ön meglesz írva. Megértette? :)))



Na idehesszölj kicsicsíra! Nem mondom mégéccör. Ha ráhajtasz a csajomra és megpróbálod megsunázni, levágom a brédet, oszt a szádba töszöm, aztán meg ledarállak a malacoknak. Vágod kiccsikó? :)))

Törölt tag2013. február 27. 19:48

Törölt hozzászólás.

jagosistvan2013. február 27. 19:36

Szeretett Mariem!

Én bátorkodtam említeni az istenek eme remek italát, a lélekszabadító elixírt. Hogy tudnám önt kedvesem megközelíteni, úgy hogy személye befogadó legyen csúf lényemre?

Mindig magára gondolva: Desire


Kedves Ágnes!

Megtisztelő hogy ön is megszólított eme nyílt levél okán. Ha venném a bátorságot és meginvitálnám egy kirándulásra a Tisza vad világába, akkor igent mondana? Mondja hogy igen és én menten felülök a Rijekai gyorsra és térdem koptatva megyek önhöz én kegyelmem.

Az ön rossza: Dezske


Drága Barbara!

Meg kell hogy valljam, megindított az a rajongása amit Ágnes asszony iránt mutat. Mivel én is ezen tábort erősítem, ha nem bánja csatlakoznék magához egy piknik erejéig. Csak mondja meg hol és mikor.

Mély tisztelettel, Dezső




Marie_Marel2013. február 27. 19:35

''kétszer három babalépésnyi kis balkonon''
Sok jó embör kis helyön is ölffér... Oszt leögalább nöm dülöngélünk. :-)

Törölt tag2013. február 27. 19:31

Törölt hozzászólás.

Marie_Marel2013. február 27. 19:25

Valaki abszintet emlegetett erre???
:-)))

Sziasztok. (Feledhetetlen, az biztos.)

szebarb2013. február 27. 19:17

Nem irigységből, de engedjék meg, hogy Ágnest megkérjem arra, hogy írjon még nekünk olyan Tatjánás levelezéshez hasonlatos nyelvezetű és élű verseket, hadd fürdőzzünk benne Németh Janó barátunkkal, örömöt lopva csenevész kis életünkbe.
Hallgattassék meg kérésem, mondom, nem irigységből, elismeréssel.
:-)

kovacsagi2013. február 27. 19:10

ej, már megint az absinthe! nem lángonak-e anélkül is eléggé? talán szólok is Marelnek, a Nagy Absinthe-Hölgynek, segítsen magukon. ej, rosszak, rosszak.

jagosistvan2013. február 27. 19:07

Tisztelt Egy-Kilenc-Hatvannyóóóc!

Maga mindig rosszra gondol. Inkább jöjjön át hozzám és a balkonon megiszunk egy kancsó abszintot, mialatt kivesézzük ezt a fránya ügyet, amely egyébként olyan mint tevén a púp. Nem szép, de hasznos. :)))

Törölt tag2013. február 27. 19:00

Törölt hozzászólás.