POET-évkönyv. Sajátosan és szubjektíven

jagosistvan•  2008. december 21. 12:03

Én nekem ez nem csak egy könyv...Hanem egy emlék. És az is marad örökre ami még bővvülni is fog. ha kinyitom pl. Judittinnál nem csak a verset látom hanem azt is ahogy együtt iszogattunk szegeden, és azt hogy egy hatalmas érzelembomba a csajszi. Imádom! :) Ha beronál, látom ahogy fekszik az asztalon Vásárhelyen a kocsmában, vagy épp szavalunk két harcikölöknek a villamosmegállóban...de ide sorolom a Szabadság téri közös élményünket is. Ha Marienél nyitom ki eszembe jut az, ahogy hozzám állt mindig is. Szeretettel megértéssel. Ha fürjanónál, akkor meg az a szivélyes vendéglátás amiben részesített bennünket,de ugyanez vonatkozik Holdsugárra is. Szebarbbal a sok ''magánbeszélgetés'' és az hogy érti gondjaimat,Alex a kivételes inteligenciájú srác aki rengeteg érzelemmel láttak el az Istenek. Vagy akár említhetném narniát és kapocsiancsát akik sírósra itták magukat és nem győztem vígasztalni őket. Soultribe brádör, akinek hatalmas szíve és fogékonysága van az érzelemdús művészetre( na meg a ROCK-ra). Juhász Magda néni, akinél elragadóbb nagymamit még nem láttam és aki megjárta az Etnát is. Remélem jobban vagy már Magda néni. :))). Dano Timi...aki a legtöbb levelet írta hozzám, és sohasem negatívat, vagy Bencze Kata(1970) aki szívböl örül annak hogy kézhez vehettem - ha egy kicsit késve is - ezt a könyvet. ...és még sorolhatnám mert volna mit.
Nekem ez a könyv az életem egy kis része, amiben több jót kaptam mint rosszat. Hát csak ennyi a véleményem erről a könyvröl.
És végül szeretném megköszönni mindenkinek aki ebben a könyvben benne van. Igen, rátok célzok kedves poéták. Nélkületek ez a könyv nem lenne az ami.
Tisztelettel: Jagos István Róbert

Ui: Van egy két olyan ember akiket sajnálok hogy kimaradtak. Pl. Kormányos Sanyi akivel egy cipőben járogatunk olykor-olykor. Budai Zolka aki szerintem nagyon jó ír, és egy igazi provokatív, őrült gyerek. Gazsi téged is hiányollak, ha tetszik neked, ha nem. :))) Na meg janowkomám. És még sorolhatnám itt is, de nem akarlak untatni benneteket. És végül végezetül...Hiányzik belőle Erdős Pál (sodreapu), aki nem írt jó verseket és nem volt egy szent ember (no de kérem, ki az a mai világban) sőt össze is vesztem vele elég csúnyán, de egy jó ideig színes egyénisége volt az oldalnak. Ez vitathatatlan. Sodreapu, ha olvasod valaha is ezt az írást akkor ezáltal üzenem neked hogy Györgyit puszilom, tégöd mög nem. :)))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

jagosistvan2008. december 21. 20:20

Kedves Hbetty!

Ha mindenkit felsoroltam volna még mindig írnám. :))) Ajánlom kovacsagi hozzászólását.

Kedves Ági! Önnek/Neked is sokat köszönhetek. Köszönöm türelmed és megértésedet.

Kedves Judit, ami késik nem múlik.
Puszi: Jagi

juditti2008. december 21. 19:58

Sajátos és szubjektív. :-) Szép. :-)
...még ha nem is firkáltátok össze nekem...
Puszillak.
Szeretettel: Judit

Törölt tag2008. december 21. 19:39

Törölt hozzászólás.

Hbetty2008. december 21. 19:24

És sajnálhatják azok, akiket még nem ismersz!!! De benne vannak az évkönyvbe!
Hát köszönjük, ha még megemlítve sem vagyunk, az anonymok!

jagosistvan2008. december 21. 15:44

janowkoma majd megleslek. :)

Timi :)))

ancsa te mit nevetsz??? :)))

Benmar, rólad mi jut eszembe? Természetesen a ''reklámmenedzser''. :))) Meg az hogy egy baromi jó fotós vagy, de egy különc alak. Persze csak jó értelemben. Ez így megfelel doki? :)

benmar2008. december 21. 15:06

Nagyon sok mindent én is ugyanúgy érzek, mint te bár nekem nincsenek személyes élményeim veletek... sajnos....
figyuszkázzál ide! és rólam mi jut eszedbe? a reklámmenagger?:-)

kapocsi.ancsa2008. december 21. 15:03

:))

danotimea2008. december 21. 14:53

Nekem is nagyon nagy emlék és nagyon örültem neki, és nem is adhatnék szebb ajándékot sem a barátimnak sem pedig magamnak, és még bátyám verse is szerepel a könyvben, dédnagyapámé is, és még sok barátomé:)))

danotimea2008. december 21. 14:52

Jó a szó Jaggantyú bratyó! :)))

janow2008. december 21. 14:48

Bár én sem vagyok benne, de nekem is ereklye ez a könyv. Ugyanazon okokból, amit jJagipityu komám vázolt megfejelve azzal, hogy mindenkit csak a netről ismerek- egyelőre...
Ajánlom figyelmetekbe újonnan nyitott topikomat - Ezt nyújtja nekem a poet.hu - címmel. A többit ott.

jagosistvan2008. december 21. 14:07

Így igaz te skandináv medve :)))

VIKING_Bear2008. december 21. 14:02

Jagimester, ezt jól összeszedted! :)
Én személy szerint nagyon örülök, hogy ennyi tehetség közt ott lehetek egy versemmel. És persze, hogy számomra is Örök Emlék marad. Végre alkottunk valami maradandót!!! :)

jagosistvan2008. december 21. 13:27

Köszönöm Gazsi. :)))

Köszike neked is narnia :) Pusszancs.

Törölt tag2008. december 21. 13:08

Törölt hozzászólás.

narnia2008. december 21. 12:59

:) EMLÉK marad mindanyiunknak örökre.
Lehet hogy soha többé nem fog írásom megjelenni sehol.... és lehet hogy sokakkal,akik e könyvben szerepelnek,nem is fogok találkozni életem során....mégis mindannyian ismeretlen ismerőseimmé váltak. :)) Akiket meg ismerek már....hát mindíg barátaim lesznek.... remélem.
Főleg Te Jagi :))