Nocsak mit találtam!

jagosistvan•  2013. február 11. 11:16

"A moderátorok erőforrása véges, és idejük nagy részét elveszik az oldal üzemeltetésével járó feladatok, ezért fontosnak tartjuk, hogy ne raboljuk egymás idejét feleslegesen. Az oldalon kialakult viták jellemzően több moderátor több órás vagy akár egész napos munkáját igényelhetik, ezért fontos, hogy amennyiben kritikád vagy javaslatod elutasításra talált, tartsd be az alábbi pontokat:

  • Ne ismételgesd! Az elutasítást minden esetben alaposan megfontoljuk. Amennyiben úgy gondolod, hogy további érveid vannak, személyesen megírhatod azokat levélben a főmoderátor részére. A Poetnek rengeteg látogatója van, és különböző okokból, de minden nap sok megválaszolandó levél érkezik a postafiókunkba, ezért a további viták folytatása meghaladja erőforrásainkat, javaslataidat azonban minden esetben el fogjuk olvasni, és pozitív vagy negatív döntésünkről mindenképpen értesítünk.
  • Ne keress további támogatókat! Ha úgy gondoljuk, hogy a kérdésben nem tudunk dönteni, és a felvetés tagjaink vagy a moderátori csapat megfontolását igényli, arról mi gondoskodunk.
  • Ne uszíts és ne kelts felkelést! Ez alatt értjük az oldal üzemeltetőinek vagy moderátorainak történő rejtett, esetleg rosszindulatú célok tulajdonítását, vezetőképességük megkérdőjelezését, annak sugallatát, hogy az oldallal sokaknak problémája van, és másoknak is érdemes emiatt szót emelniük, illetve minden olyan megjegyzést, ami arra buzdít másokat, hogy tevékenyen részt vegyenek az oldal kritizálásában, szüneteltessék rajta tevékenységüket, töröljék regisztrációjukat vagy más módon sértsék a Poet vélt vagy valós érdekeit.
  • Ne zsarold az oldalt vagy tagjait! Bár megértjük, és tiszteletben tartjuk, ha oldalunk jelenlegi működése nem nyeri el tetszésedet, és regisztrációd törlése vagy a további publikálás beszüntetése mellett döntesz, döntésedet ne használd arra, hogy annak kihirdetésével támogatókat szerezz vagy válaszunk megváltoztatására próbálj rábírni minket!
  • Ne személyeskedj! Esetleges válaszod megfogalmazása során tartózkodj a döntést közlő személy vagy a moderátori csapat becsmérlésétől, és inkább higgadtan, a fenti pontok figyelembe vétele mellett írd meg véleményedet.

A fenti pontok megsértése súlyos szabálysértésnek minősül, és az oldalról történő azonnali, külön figyelmeztetés nélküli törléssel vagy kitiltással járhat."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

jagosistvan2013. február 11. 19:41

Bezony-bezony! :)

elena152013. február 11. 19:09

jó lett,hahhaaa

pepo2013. február 11. 19:06

Ne személyeskedj!

na már ki sem mondhatom amit gondolok rólad? ó de kár,,

kicsiszerecseny..!