A legfölöslegesebb filmműfaj

SunVice•  2014. január 31. 16:42

A horrorfilmek. Amik gyakorlatilag olyanok mint az akciófilmek vagy a krimik, csak emelt példányszámban jelenítenek meg benne emberi szerveket. Az üldözöttek az emeltre futnak az utca helyett. Minden horrorfilmben ott van a kötelező női mell villantás és kufircolás, valamint a domború, szintén női hátsó felek. A gyilkosok mindig közelharci vágóeszközökkel zombulják végig a várost, ami sohasem nagy, hanem kicsi. A rendőrség mindent elintéz egy kijárási tilalommal, és ő maga is elfelejt kijárni, az utolsó megmaradt tinédzser csapat Scooby-Doo csapatának érzi magát. Az autómotor sohasem indul el, mert a közeledő gyilkosok mentálisan ellenálltatják. Senki sem tud hátrafelé közlekedni anélkül, hogy elesne. ÉS még sorolhatnám...
Nálam ez a múfaj a Fűrésszel és a Végső Állomással véget ért. Ennyi..

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Kicsikinga2014. január 31. 18:28

Soha nem néztem horrorfilmet, mert a Madarak, és a Psycho, nekem egy életre elég volt, azokat is csak hosszas rábeszélés, lekötözés, egyéb gyengéd rábírással, láttam.
Most viszont ugye nem baj, hogy jókat kuncogtam Jolika hozzászólásán és Te is nagyon jópofán írtál!

Molnar-Jolan2014. január 31. 17:53

Jó meglátások! :)
És tényleg: épp minap elemezgettem a horrorok természetrajzát.
Hozzá tenném még: a kiszolgáltatott nőcik első körben sose hívják a rendőrséget, mindig maguk akarják megoldani, nagy elánnal, hogy az első rémségen becsináljanak, és egy pasi karjaiban kérjenek segítséget. (rendszerint a pasas is az ellen oldalon áll)
Ja, és mindig magassarkú cipőben menekülnek, másznak a létrán... Ha sarokba szorítják, egyetlen védekező eszközük a fülhasogató visítás. Előtte hatalmasra meresztett szemekkel néznek hosszú másodpercekig, és félig nyílt, ajakfényes szájjal, erotikusan lihegnek, ami beindítja a szadistább férfinézők fantáziáját.
Van a másik fajta nő, a macsónál is macsóbb, fejeket nyisszant le, géppityut ropogtat, macsétát forgat. Ha végül megsebzi az áldozatot, jó közel megy hozzá, hogy megszemlélje, él-e még. Soha nem lő többször, minek pocsékolni a golyót, hosszú még a film. :)