Popzenész blogja

hangyasi•  2020. augusztus 20. 08:49

Helyzetjelentés

Na, hát megint oda jutottam, hogy nem megy az írás. Vagyis megy, de látom, a végeredmény, a végtermék nem én vagyok. A novelláimból és a verseimből egy idegen arc néz rám vissza. Mély levegő ilyenkor, és a tollat le kell tenni. Persze ha nem írok olyankor meg a családom körüli tér lesz üres. Persze ott van a fotózás és a podcast is, de valahogy ott sem látom meg a témát, vagy ha látom is, akkor hamisnak érzem. Így jártam. Várok

hangyasi•  2020. augusztus 11. 08:34

Podcast tervek és valóság.

Úgy tűnik a podcast terveim lassan kézzelfoghatóvá és hallgathatóvá válnak. A csatorna kész, Spotify-n, google podcast-on és még pár rádiós oldalon már jelen van. Kész vannak a műsortervek, és már csak a megfelelő mikrofont kell megvennem, mert a mostani bár nem rossz, de néha sistereg, illetve nem mindig zűri ki a zajokat. De végre lassanként itt is révbe érek. 

A téma a szokásos, azaz irodalom, írás, társadalomkritika, zene és néha sport. 

hangyasi•  2020. július 24. 20:22

Boldog...

Utoljára a 80-as években voltam felszabadultan és igazán boldog. Azóta persze már többször is, és ha a családomra nézek most is elönt, csak akkor egyfajta felszabadultság övezte, ma pedig némi félelem.

hangyasi•  2020. július 24. 09:38

Tankcsapdás gondolat...

Éppen most hallgattam meg a Tankcsapdától a Legjobb méreg a Baj van és a Punk&Roll albumokat. Valami náluk erősen félrement a későbbiekben, de sokat agyalnom nem kell, hogy miért, mert a válasz a pénz. Ugyanakkor az is gondolkodóba ejt, hogy más náluk ismertebb, nemzetközi szinten is magasan jegyzett együttesek akik elképzelhetelenül több pénzhez jutnak, mégis miért nem baxódnak el ilyen szinten?

hangyasi•  2020. július 23. 07:19

Mi az ember? - fórumtémában a válaszom ide is...

Az ember ebben a mai formájában már csak egy természetellenes és káros burjánzás a föld testén. Leginkább valami daganatos betegséghez lehetne hasonlítani, mely a föld testének az energiáit a végletekig kiszipolyozza, miközben pusztítja a többi, a föld ökoszisztémájához nélkülözhetetlen egyéb élőlényeket, szerveződéseket, míg magára nem marad és miután felfalta a földet felfalja saját magát is.