Ember?

Attila_the_hun•  2015. június 11. 12:45

Egy külföldi oldalon megnéztem egy csomó iszonytató fotót, illetve videót az iszlám helyzetről. Bár ne tettem volna. Rosszul lettem, leesett a vérnyomásom. Még most is émelygek. Holokauszt 2, de még barbárabb kivitelben. Egy fiatal nőt (mert talán megcsalta az urát) félig felfektették egy asztalra, elvágták a torták és hagyták egy lavórba kivérezni. Emberek fej nélkül, de a fej mellett ott van egy darabban az agya is. Sorba állított emberek (nők, férfiak, gyerekek) egy hatalmas gödör előtt, akik a következő fotókon már a gödörben. De nem folytatom. Épp ésszel ez fel nem fogható. Mármint az, hogy aki ilyet tesz, az hogyan lehet ember ha közben én is az vagyok.

Ha szélsőséges helyzet lenne itthon, talán én is tudnék embert ölni: fegyverrel katonát, de sohasem ártatlan civilt késsel esve a torkának és pláne nem azért, mert pusztán másban hisz. Képtelen lennék nőt és gyereket ölni. Arra senki, sehogy nem tudna rávenni, mert úgy gondolom, hogy inkább magammal végeznék.

Az erőszak olyan mint a gyom. Irtani kell, mert különben ellepi az utcáinkat. Erre az egyik legjobb módszer az oktatás ami tudást és intelligenciát ad, a másik pedig a törvény ami elrettenti a még arra hajlamosakat. Erre a kettő dologra kell fókuszálnunk ha azt akarjuk, hogy Európa örökké a béke földrésze legyen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2015. június 11. 15:25

Törölt hozzászólás.

Mikijozsa2015. június 11. 14:15

Csauseszku bukása előtti időkben dróttal összekötözött emberekeg löktek gödörb e, megölték őket és mésszel leöntötték, , mit higgyek? Az európai módszer tán jobb?

Attila_the_hun2015. június 11. 14:06

@Elveszett63: Minden nap naivnak titulál valaki. Kezdem megszokni.
10 gyom között egy virág nem tud szaporodni. 10 virág közt egy gyom kiszárad. Tehát mi a dolgunk? Sok sok naivitást ültetni a gaz közé.

Törölt tag2015. június 11. 13:48

Törölt hozzászólás.

Attila_the_hun2015. június 11. 13:37

@Elveszett63: Attól függ, hogy melyik részét nézzük. Sok ország jó példát mutat, de legalább annyi rosszat. Óriási a szakadék a nemzetek között és úgy tűnik, hogy ez a szakadék egyre nagyobb. Nem a vallást kell terjeszteni hanem az oktatást. Afrikában és az arab világban, be kell betonozni az oktatási rendszert, hogy a fiatalok abban nőjenek fel, ne pedig fegyverek közt egy vallási nézeteket gyakorló világban.

Törölt tag2015. június 11. 13:29

Törölt hozzászólás.