Kedves poet.hu!

fabijoe•  2013. szeptember 14. 11:59

Valamint kedves látogatók. Sajnálattal értesítelek benneteket, hogy a következő - nem meghatározott hosszúságú - időszakban ismét nem áll módotokban verset olvasni tőlem ezen a portálon, miután a portál szabályzatának félreértelmezése alapján Terror című versemet, amelyet a terror, az öngyilkos merényletek, és általában az erőszak ellen írtam a portál moderátorai képtelenek voltak megérteni, és erőszakosságára hivatkozva elutasítottak. Miután nem ez az első, és feltehetőleg nem is utolsó eset, hogy súlyosabb témákat feszegető verseimet a portál moderátorai nem tartják az "ifjabb korosztály számára" megfelelő tartalmúnak, arra a következtetésre jutottam, hogy semmi keresnivalóm nincs a portálon.
További jó olvasgatást kívánok mindenkinek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

jagosistvan2013. szeptember 14. 13:22

Az isták listán vannak.
Mindegy hogy pro vagy kontra.
Volt egy csaj a barátok közben
valami Barbara, valami Konta.

A viccet félre téve... Az oldalon vannak szabályok amiket illik betartani. Itt mindannyian csak vendégek vagyunk és tartsuk tiszteletben Márton akaratát. Én se nagyon írok már a főoldalra, de nem ez okból kifolyólag. Ami meg eleve keményebb vers, azt meg meg sem próbálom feltenni. Arra ott van a Poet.hu blogja, illetve több, más Irodalmi portál. Úgy gondolom vannak klikkek, viszont nem hiszek az összeesküvés elmélet eme formájában, miszerint az egyik ilyen klikk uralná az oldalt. Ez egy beteg agyszülemény véleményem szerint. Javaslom fabijoe, hogy maradj, ám azért azt is javaslom, hogy keress egy másik irodalmi portált is, ahol az ilyen stílusú verseket is elfogadják. Visszatérve a tiltásokra... Én sem kedvelem azt, hogy leszűkítik a lehetőséget, de mint fent írtam, itt vannak játékszabályok amiket a moderátoroknak is be kell tartaniuk. Ergo nem csak rajtuk múlik, hogy egy vers tiltólistára kerül -e vagy sem.

Üdv, Jagi


Mikijozsa2013. szeptember 14. 13:21

Kedves fabijoe, szerintem az van, hogy itt gyerekek is olvasgatnak, szerintem ezért inkább írj lelki, vagy gyermek-verseket, esetleg, igazi lírát. ugyanis az egyéb közéleti kérdéseket feszegető versek nem lírikusak, hanem inkább propaganda anyagok, mint művészi értékű művek. Szerintem ez ilyen, de ha nem van igazam, akkor itt most elnézést is kérek előre, nehogy megbántsalak. Mert minek mennél el? Hisz látom művészi minden amit írsz és szükség van a te lantodra is.

Molnar-Jolan2013. szeptember 14. 13:04

Edeke, így jár, aki tollára tűzi a rászistákat! :)

Edeke2013. szeptember 14. 12:41

Nekem egy rasszizmus ellenes versemet nem közölték, mert rasszistának ''olvasták''

Törölt tag2013. szeptember 14. 12:23

Törölt hozzászólás.

jagosistvan2013. szeptember 14. 12:10

És ha ide, blogba tennéd?

skary2013. szeptember 14. 12:04

majd mögnízlek :)

fabijoe2013. szeptember 14. 12:04

Van nekem saját blogom is, sőt más portálok is leközlik, amit írok. Ha nem vagyok jó a portálnak, ide minek?

fabijoespub.blogspot.hu

skary2013. szeptember 14. 12:01

minek erőlteted a főoldalt? írj a BLOGBA! :)