A nagy találkozás.... 7.rész

erika5185•  2022. november 6. 16:25  •  olvasva: 53

A nagy találkozás...

7.rész

 

 

(Ez a kis részlet a saját képzeletem műve. Kitalált nevek, kitalált helyek, kitalált történet.)

 

 

-Kitty kikísérte a siető Julisát. Nagyon kedves nő volt , de látszott rajta, hogy lelkiismeretes alkalmazott. Középkorú nő nem sokkal lehet idősebb nála. Majd később, ha lesz ideje beszélgetnek, még lesz rá alkalmuk. Kitty nem is tudta pontosan meddig fog itt maradni. A tulajjal megbeszélte telefonon , hogy körülnéz és eldönti, hogy mennyi hétre veszi ki a bungalót. Szerencséjére az előző bérlők előbb elhagyták az üdülőhelyet, így maradt lehetősége dönteni, hogy meddig maradjon. Kiveheti a plusz napokat vagy kiadják másnak. Üresen úgysem fog állni a bungaló jelentkező mindig akad. Miután Julisa elment ő jóllakott összeszedte az erejét és kipakolta ruháit. Akkor vette észre, hogy csak a nagy bőröndöt hozta be. Gyorsan behozta a kocsi csomagtartójából a másik három kisebb bőröndöt. Megszokásból pakolt úgy ment már mint a karikacsapás, ahogy mondani szokták. Sokat utazott a munkája során mindent külön pakolt el, hogy átlátható legyen. Ne keljen összedönteni a ruháit, ha úgy adódik, hogy sietni kell. Lehet, hogy amit fel szeretne venni legalulra pakolta el arról nem is beszélve, hogy összegyűrődik. Bizony, ő már nagy mestere a csomagolásnak.
-megnézte a tűzet csak annyi fát tesz a kandallóba, hogy langyos legyen a bungaló. Kissé hűvösre fordult az idő. Hamar végzet betette a holmiját a szekrénybe. Bekapcsolta a tévét, de semmi érdekes műsort nem talált. Ekkor kopogtattak az ajtón. Kitty mosolyogva gondolta milyen forgalom van itt, mint az irodájában. Odament az ajtóhoz kinyitotta Rober állt az ajtóban mosolyogva.
_Jó napot Kitty !
Elnézését kérem, de elfoglalt voltam. De az ígéret szép szó, itt vagyok.
_Jó napot Rober !
-mosolygott Kitty
_Fáradjon be itt jobb idő van. Ma kissé hűvös van odakint. De mégis van valami varázsa . Az ősz olyan mint az elmúlás. Ami tavasszal létrejött az most majd odavész.
_Hát szebben nem is fogalmazhatott volna Kitty. Bizony így van minden évben.
-mosolygott Rober.
_Minden évszaknak meg van a maga csodája. Itt az üdülőhelyen minden évszaknak megfelelően vagyunk berendezkedve. Mondhatom ott kezdődött a szerencsénk, hogy csodálatos területet tudtunk annak idején megvásárolni. A legjobb helyet, ami ma már aranyat érő hely. Itt minden adott ez pont egy pihenő helynek megteremtett föld. Itt télen síelhet, sétálhat. Ha szerencséje van láthatja a vadakat. Van egy fűtött üvegházunk tele szépséges virágokkal, növényekkel, de az az apropója az egésznek, hogy ott van kialakítva egy kényelmes fotelekkel kialakított rész onnan lehet nézni a havazást. Nyáron viszont hűtik annyira, hogy egy kis menedék házzá alakul. Csodálatos növények között ki hogyan akar elbújni a többi ember elöl. Ezért is hívom menedékháznak tréfásan persze.
-nevette el magát Rober.
Természetesen vannak medencéink fedett és nem fedett.
Vannak állataink lovak elsősorban. Lovaglásra remekül alkalmasak, jámbor természetűek. Van különböző állatunk amiket azért tartunk, hogy gyermekek akár a felnőttek élvezhessék a házi illetve más fajta állatok jelenlétét. Persze, hozzáteszem vannak akik irtóznak tőlük. Ugye nem kell részleteznem....
-persze, Kitty mindjárt tudta mire gondol Rober. Egyszerre tört ki belőlük a nevetés.
_Igen, Rober tisztában vagyok vele mire gondolt.
-mosolyogtak tovább.
_Nos, elmondok mindent, hogy milyen nálunk az üdülési lehetőség. De hoztam brosúrákat ezekben minden megtalálható. Teniszpálya, golf különböző sport lehetőségek. Internet használat egyszóval minden, ami nincs azt megszerezzük.
-együtt nevettek a nővel. Az év minden napján nyitva vagyunk.
_Rober ez mind meseszépen hangzik. Valóban csodálatos ez a hely. Büszke lehet ez az üdülőhely mesés.
_Köszönöm kedvesem. A jó dicséret mindig jól esik a szívemnek. Remélem drága feleségem is boldog most odafent. Amit elfelejtettem mondani. Lehet közösen étkezni az étteremben a többiekkel vagy akár mindenki a saját bungalójában. Van egy nagy termünk ahol ismerkedni lehet a többi vendéggel. Zenés estéket is tartunk táncolni vágyó párok részére. Szeretettel várjuk.
_Köszönöm szép.
Ez most olyan sok információ, hogy nem is tudom. Át fogom nézni a brosúrát.
-belemélyedtek a beszélgetésbe észre sem vették hogyan elszaladt az idő.
_Most már megyek is. Sok még a teendő szeretem, ha minden napra, percre kész. Ha most megbocsájt mennem kell. Bármire szüksége van csak hívjon, ide felírtam a magántelefonszámomat közvetlenül hívhat.
-Kitty mosolya lenyűgözte a férfit elindult az ajtó irányába, de még visszafordult és annyit mondott .
_Szeretném, ha megismerné a fiamat és az unokáimat.....

 

 

Folyt. köv.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

erika51852022. november 6. 16:39

🦉