A nagy találkozás.... 5.rész

erika5185•  2022. november 4. 19:40  •  olvasva: 55

A nagy találkozás...

5.rész

 

(Ez a kis részlet a saját képzeletem műve. Kitalált nevek, kitalált helyek, kitalált történet.)

 

-Henry, ahogy állt az ablak előtt egyre kíváncsibbá vált , hogy meglássa Kittyt. Az apja jó emberismerő tehát, Kitty jó ember benyomását keltette. Aztán észbe kapott semmi értelme. Felesége halála mély nyomot hagyott benne. Hiába próbált új kapcsolatot létesíteni mindig kudarcot vallott. Igaz, egyik nőben sem érezte az igaz boldogságot. Talán Melissa állt hozzá közelebb, de azt is elrontotta nem volt képes vele teljes összhangra. Valami hiányzott a nagy szenvedélyhez maga sem tudta megmondani mi. Túl mélyen ivódott a szívébe lányai anyjához fűződő szerelme és a tragikus vég. Valahol mindig Isabellát kereste minden nőben, pedig tudta ő már soha nem jön vissza. Soha...Hisz eltemette. Azt hitte beleőrül a fájdalomba. Talán sosem lesz képes újra szeretni már tíz éve él egyedül a lányaival. Kapcsolatai mind tönkrementek a saját hibájából. Négy kapcsolat is volt kibontakozóban. Egyet sem tudott igazán úgy kezelni, ahogy azt kellett volna. Tudta ez nem normális állapot. Ha nem változtat sosem lesz a lányoknak egy szerető mostoha anyjuk . A lányok nem tudták igazán felfogni milyen is az igazi család, hiszem nem ismerték az anyjukat. Szülés után érthetetlen módon leállt a szíve. Nem tudták újraéleszteni hiába tettek meg mindent az orvosok. Sosem tudták meg a tragédia okát, nem engedte Henry a boncolást. Csak találgatták mi lehetett az oka. Valószínűleg szívproblémák voltak a háttérben amik a szüléskor éleződtek ki, ami esetleg veleszületett rendellenességre utalt. Egyszer rosszul lett pár nap feküdt fáradtságérzete volt. Nem is tulajdonítottak neki nagy jelentőséget. Valószínűleg ez nagy hiba volt. Talán, ha akkor nem siklanak el a dolog felett még ma is élne. Nagy tortúra volt az engedély beszerzése, de végül sikerült beleegyeztek a hatóságok és csendben eltemették. Nem tudta a pontos okát a halál beálltának. Talán ez a trauma a lelkében nem teszi lehetővé számára a normális kapcsolatteremtést. Igyekszik, de valami mégis gátolja egy ideig minden szépen alakul és megtörténik, hogy egyszer csak elbizonytalanodik. Elkezd furcsán viselkedni zavarttá válik vagy inkább unalmassá. Elveszti érdeklődését igazából maga sem érti mi zajlik le benne. Igyekszik de a feje felett ott lebeg a félelem. Nem a nőktől fél hanem önmagától.
Henry ismét belenézett a távcsőbe hátha Julisa végzett a házban és megindul kifelé. Nem történt semmi. Nem is érti önmagát mit művel itt az ablaknál.
_Miért lesem itt ezt a két nőt ? Mit is várok ? Mire számítok ?
-megszólalt hangosan.
_Ismételt kudarcot akarsz Henry ? Nem tudsz közelíteni egy nőhöz sem teljes tiszta szívvel.
-mondta önmagának.
-ekkor Julisa lépett ki az ajtón. Mögötte egy aranyszőke hajú nő. Egy pillanatra megdermedt csak nézte. Kíváncsian várta, hogy lássa az arcát is. De mindig olyan szögben állt, hogy bármennyire is akarta nem látott belőle semmit. Kissé bosszúsan csóválta a fejét.
_Ez nem igaz !
Pont az arcát nem láthatom. Kíváncsivá tett ez a nő. A haja....az a hosszú aranyszőke haj. Istenem Isabella ! Miért hagytál itt bennünket ?
- észre sem vette, hogy hangosan beszél. Fájdalmas sóhaj hagyta el a száját.
Rober Walch épp akkor lépett be amikor Henry pont Isabella nevét mondta ki. Csóválta a fejét és elszomorította amit hallott. Ennyi év elteltével is a fia elhunyt feleségét emlegeti siránkozva. Elgondolkodott, hogy vajon mikor tudja már végleg elengedni elhunyt feleségét ? Ez neki is fájt, hisz ő is tudja milyen érzés elengedni a szeretett nőt, egyben egy szem fia édesanyját, és drága fél árva unokáinak nagymamáját. Az ő élete nagy szerelmét akivel létrehozták álmaik üdülőhelyét a jó hírnevű : Carola Resort ( Carola Üdülőhely) amit ők csak egyszerűen pihenőparadicsomnak neveztek.....

 

Folyt. köv.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!