Idézetek

Marie_Marel•  2013. április 9. 16:11

Nincs egyetlen pillanat sem az életedben, amikor ne lenne meg mindened, ami a boldogsághoz szükséges. Gondolkodj el ezen egy pillanatra! Boldogtalanságodnak az az oka, hogy arra figyelsz, amid nincs, ahelyett, hogy arra összpontosítanál, amid éppen most van.

Anthony de Mello

 

''Az emberekből hiányzik a kiegyensúlyozott önszeretet, vagyis nem rendelkeznek egy olyan állapottal, amit én belső békének hívok.
Ha ezt valaki megszerzi, akkor lesz képes olyan érzésvilágot kialakítani a másikkal, amelyben már nem akarja őt sem birtokolni, sem kisajátítani, nem erőszakoskodik vele, és bármi áron szeretetet sem akar kicsikarni tőle.''

Csernus Imre

 

A fejlett humorérzék – megfizethetetlen kincs
Percy H. Whiting

 

A szerelmet vagy érezzük, vagy nem, és nincs az az erő, ami ki tudná kényszeríteni. Színlelhetjük, hogy szeretünk. Megszokhatjuk a másikat. Egész életünket leélhetjük valakivel kölcsönös megértésben, barátságban, cinkosságban, családot alapíthatunk, szeretkezhetünk minden éjjel, (...) és mégis úgy érezzük, hogy van valami szánalmas üresség az egészben: valami fontos hiányzik.

Paulo Coelho

 

Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szerető, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - válts mozijegyet.

Vavyan Fable

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2013. április 9. 17:16

Törölt hozzászólás.

dvihallyne452013. április 9. 17:13

Kedves Marie!

Nagyon köszönöm,hogy feltetted ezeket ide,nagyon sok
igazságot tartalmaznak.Valóban az emberek mindig mást akarnak,mint ami éppen van és ezért boldogtalanok!!
''Úgy érzem, sorsommal
elégedett vagyok,
sok mindent kívántam,
de sohase nagyot.

Mindig csakis annyit,
mit el lehet érni,
ezért tudom hát most
sorsomat dicsérni.''

Ezért érzem magam boldognak. Sarolta