Pöszmő és a horror, egy tengerimalac siráma

Shianna•  2013. június 21. 20:26

Komolyan, ezt nem hiszem el. Egész nap itthon sem volt velem. Minden reggel ideadja a magot, a szénát, meg répát (úúúúú imáádom a répát), aztán elmegy valahová. Hallom, hogy már akkor telefonál. Katasztrófa, egész nap itt ülök egyedül. Najó, bizonyos időközönként muszáj kicsit kifötörni a forgácsot, meg inni, meg vakarózni. Ha neked is ennyi bundád lenne, megértenéd, hogy a vakarózásnak művészete van. Mert igazán fület vakarni csak hanyattfekvésben kizárólag hátsó lábbal lehet jól. Ez tény. Szóval itt ülök magányosan és várom, hogy visszajöjjön. Közben elfogy a répa, a mag, a széna. Én olyan, de olyan éhes tudok lenni, folyton. Rágni kell, muszáj, kötelező, és hangosan, Mert mit ér a rágás némi prüntyögés nélkül? Semmit. A csendben evés a csupasz kétlábúak kifejlett egyedeire jellemző, bár nem mindre.
Aztán hallom, hogy jön, zörög az ajtóval. De ma más volt. Nagyon más. Rögtön éreztem, hogy baj lesz, ahogy megfogott. Kivett, katasztrófa, kivett a kellemes kis kuckómból. Nem szeretek kint lenni, na jó szaladgálni igen, de valami más történt. Bevitt abba a fényes falú szobába, amit fürdőnek hív, és ekkor már tudtam, hogy valami nagyon rossz fog történni. Persze reménykedtem, hogy csak a forgácsot cseréli tisztára, meg persze hogy van nála répa (úúúúú imáádom a répát), de hiába szimatoltam, répa (úúúúú imáádom a répát) sehol.
Aztán láttam, hogy hozza az üres kuckóm, és elmossa, kezdtem megnyugodni. Míg elő nem vette a lavórt. Nem láttam, mit csinál, csak hogy zubogtat valamit.
Nem fogjátok elhinni, mit művelt velem. MEGFÜRDETETT!!!! Belerakott a vízbe!!! Engem! Fehér habos gombócot csinált belőlem! Persze, hogy visítottam, ahogy kifért a torkomon. Egyből mondta is: - Jól van Sípolka, nem fogsz belehalni...
Nagyon utálom, mikor sípolkának hív. Jól rá is ráztam a minden habot. Erre kinevetett. Vaddisznóság.
Aztán leöblítette azt az izét rólam. Semmi malacszagom nem maradt. Felháborító. Teljesen bedurcáztam. Nem is hagytam, hogy könnyen levágja a karmaim, pedig azt szeretem, de ha már duzzogok, csináljam jól. Utána kitalálta, hogy biztos melegem van, ezért visszarakott a lavórba, csak előtte kicserélte a vizet tisztára.
Nos, nem is volt rossz, amikor már egyedül pancsolhattam. De azért világosan elberregtem neki, hogy velem ilyet nem tehet csak úgy büntetlenül, még a fogam is kattogtattam.
Végül valamit enyhített a ballépésén, mert puha törölközőbe csavart, és amíg száradtam kaptam répát (úúúúú imáádom a répát).
Aztán a kuckómba paterolt, ahol illatos széna, tiszta alom, és magok vártak.
Lehet, hogy megtartom...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2022. január 28. 18:33

Törölt hozzászólás.

Shianna2013. június 22. 22:42

Pösz: - pfff... micsoda ficsúr... ekkora szemekkel elő sem bújnék...

M.Laurens2013. június 22. 22:40

:))) Mutasd ezt meg neki !!
http://youtu.be/r-I67cMV1SE

Shianna2013. június 22. 17:48

Pösz: - tessék... hát senki sem érez együtt a szegény malaccal... most is lefújt vízzel, mert szerinte melegem van... persze ilyenkor hűt valamit, de nedves bundát vakarni.... áhh már kedvem sincsen

Tristan2013. június 22. 17:43

Belőlem már duplázott:D

Shianna2013. június 22. 17:40

Pösz: - és akkor ne forduljon be a malac... de majd megérted, ha belőled is kettőt akar, pedig te hatalmas vagy... persze most hiába kérek, nem kapok répát, pedig az úúúúgy imáádom

Tristan2013. június 22. 17:39

Mert egy sosem elég... nekem is folyton magyarázza, milyen jó lenne neked egy haver, de szerintem csak ő akar duplázni:)

Törölt tag2013. június 22. 16:33

Törölt hozzászólás.

Shianna2013. június 22. 16:28

Pösz: - Az kellene még, hogy mindenféle mások itt elrabolják tőlem a sztárfilert, meg a reflektorfényt... Állandóan valami havert emleget, akit idehoz nekem... Merje csak ölbe venni... Biztos, hogy szétprüntyögöm azt a csalfa mindenit!!!

Törölt tag2013. június 22. 16:25

Törölt hozzászólás.

M.Laurens2013. június 22. 15:06

Nagyszerű írás !! :-)))

Én gyerekkoromban mindig azt hittem, hogy a tengerimalac az óceánokban röfög úszkálva , és az általunk csak kukoricának nevezett tengerit zabálja. :-))

Shianna2013. június 22. 12:58

Biztosak lehettek benne, hogy be fogok számolni mindenkinek a kétlábúm viselt dolgairól... Van valakinél répa ( úúúúú imáádom a répát) ?

Mygan2013. június 22. 10:41

:)

skary2013. június 22. 04:27

:)

19702013. június 21. 22:09

:-)))))))
Nagyon édes, pedig nem is szeretem a tengerimalacokat...na, de így, egész más. Egy kicsit már megszerettem.:-)
Igen, igen, folytasd!

Holdontul2013. június 21. 21:25

Hát ez nagyon ott van:D
Kéretik folytatni!

Tristan2013. június 21. 20:30

:D:D