Gondolatok.....

docacica1995•  2012. október 31. 16:47

Minden embernek vannak vágyai...nekem is! Mostanában túlzottam egyedül érzem magam...szükségem van egy társra, aki támogat, megért és szeret, de az elmúlt idők csalódásai miatt nem tudok megbízni az emberekbe ...
Talán túl könnyen ragaszkodom, vagy túl hamar válik fontossá valaki, és amikor csalódok csak keresem a helyemet a világban, de egyszerűen nem találom!
Az emberek ilyenkor mindig valami elfoglaltságot keresnek.. nekem ilyen lett a razj, az írás és az angolnyelvű számok leírása illetve fordítása.
De mi van akkor, ha már en se segít?!... ha már ez sem hoz megnyugvást, amikor úgyérzed, hogy kirohannál a világból elbújnál a gondok elől és csak órákon át merengnél és sírnál. Sírnál... visszasírnád a régi emlékeket, a szerelmeket, embereket akiket elvesztettél és gondolkodnál. Gondolkodnál... azon, hogy mit rontottál el!
Nehéz kérdés ugye?!
Néha választ sem találunk rá, vagy hiába töprengünk egész életünk minden egyes percén rajta, akkor sem tudjuk meg!
Az élet egy megfejthetetlen rejtély , a sors útja kifürkészhetetlen !
Most könnyáztatta szemekkel nézek le és emlékszem vissza az első találkozásunkra.. a gyomroban ezernyi pillangó repkedett, remegtem és legszívesebben vissza csináltam volna mindent.Kár, hogy nem így tettem! Talán most nem fájna a szívem.
Szívesen menekülnék a mindennapok gondjai elől, de jobb lenne??!
Valószínűleg nem, ugyanis nem életnek neveznék, ha nem lennének problémák ...ezek megoldásra várnak, van , hogy az embernek nincs hozzá ereje ilyenkor kell egy motivácíó , és ez már csak rajtunk múlik, hogy mit választunk ....!
Az életet élni kell, vagy így vagy úgy...
A problémákat meg kell oldani bármi áron...
Majd vissza gondolva rájövünk igenis megérte!....

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2012. október 31. 21:10

Törölt hozzászólás.

docacica19952012. október 31. 17:12

??

skary2012. október 31. 16:55

jah