Valóban?

csillogo•  2012. január 4. 06:30

„Nézz körül a világban, gyakorlatilag esély sincs arra, hogy a tudatosságunk jelenlegi szintjén bármi is megváltozzék. A gazdaság, a politika, a társadalom ugyanazokat a reménytelen köröket futja évek óta és a helyzet egyre kaotikusabbá és reménytelenebbé válik.

Emberek millióinak az élete sodródott a bizonytalanság szélére gyakorlatilag néhány év leforgása alatt. Világosan látszik, hogy egy olyan mókuskerékben létezünk, ahonnan csakis a tudatosságunk változása vezethet ki minket.

A világ, amiben élsz a jelen pillanatban a félelmeiddel tart sakkban téged

A létbiztonságodat, az egzisztenciádat fenyegeti gyakorlatilag a világ összes történése. Amit eddigi biztos pontnak hittél, amit soha nem vehetnek el tőled az máról holnapra semmivé válik.

Egy dolgot, azonban ne feledj! Bármit vesznek is el tõled, bármilyen anyagi veszteség ér önmagadat soha nem veszítheted el. Ami igazán fontos, értékes az a benned lévõ fény, ami az elmúlt években egyre fényesebben kezdett világítani felerősítve ezzel az árnyékot is, ami követ téged. De ne feledd az árnyék nem létezik a fényed nélkül.

Végre elérkezett az idő, hogy FELÉBREDJ és RÁESZMÉLJ arra, hogy amit keresel, és amit soha nem vehetnek el tõled az ebben a pillanatban is benned él. Ez az ISTENI önmagad, a múlhatatlan szellemed, akit nem gyõzhet le sem gazdasági válság, sem félelem, sem veszteség. Egyszerűen csak rá kell hangolódnod önmagadra és le kell földelned azt a fantasztikus erõt, amivel már ebben a pillanatban is rendelkezel.”

 

Schilling Péter - www.szammisztika.com

Jó, ha ezt is ideírom....2012.január 6.

„Januárban újult erõvel támadnak a félelmeid, de te erõs vagy és legyõzöd õket!

Az év elsõ hónapjában egy olyan energia tér vissza hozzád, amit tavaly novemberben már vendégül láttál. Ez az energia a benned lévõ félelmek felszabadításáról szól. Ahhoz, hogy ezeket a félelmeket el tudd engedni szükségszerûen szembe kell nézned velük. A legégetõbb félelmeid most újra felerõsödnek benned azért, hogy képes legyél felül emelkedni rajtuk.

A félelmeidet a gondolataid hozzák létre

Tudomásul kell venned, hogy a félelmeid az esetek 99%-ban nem objektív tényekre, hanem a gondolataidból eredõ negatív elvárásokra épülnek. Tele van a fejed azokkal a gondokkal és problémákkal, amik nem is léteznének, ha nem olvasnád a híreket és nem néznéd a híradót.

Tudnod kell, hogy a hírekben azoknak az embereknek a félelmeirõl hallasz, akiknek semmi más kapaszkodójuk nincs mint az az "anyagi" valóság, amit láthatnak és megfoghatnak. Mivel ez a valóság a föld rezgésének emelkedésével egyre áttetszõbbé és megfoghatatlanabbá válik, ezért ezeknek az embereknek egyszerűen kicsúszik a lábuk alól a talaj. Az ebbõl eredõ félelmükkel pedig magukkal akarják rántani az egész világot abba a feneketlen sötétségbe, ahol a saját tudatosságuk/tudattalanságuk tartja õket.

Te sokkal több vagy ennél

A te spirituális erõd képessé tesz arra, hogy a sötét és feneketlen ûr helyett a saját belsõ bizonyosságodra építs. Nem állítom, hogy nem kell törõdnöd az anyagi világ valóságával, de azt mindenképpen állítom, hogy a hitedet  semmiképpen nem szabad hozzákötnöd a múlandó anyagi valóság gyors változásához, mert akkor az éppen olyan ingatag lesz.

Az a bizonytalanság, amit a világban jelenleg látsz jól tükrözi az emberiség többségének hitbéli bizonytalanságát. Ne ítéld el a világot emiatt, inkább áraszd el a belülrõl fakadó erõddel és fényeddel. Most nagyobb szükség van a te stabil és magabiztos erõdre, mint bármikor.

Rád is szükségünk van!

Nekünk felébredt embereknek most sokkal nehezebb a dolgunk, mint korábban bármikor, de éppen ezért az összefogásunkra és a magabiztosságunkra van most szükség. Ha most még mi is elveszítjük a hitünket, akkor nem lesz senki, aki világítson az éjszakában.

Ahhoz, hogy erre töretlenül képes legyél most úrrá kell lenned a félelmeiden. A szeretteid iránt érzett aggodalom, a saját anyagi biztonságod "látszólagos" elvesztése mind-mind csak próbatétel a számodra, amibõl megerõsödve fogsz kijutni, hogy képes legyél utat mutatni a fény hordozójaként az emberiségnek.

Ne becsüld le a hited és ne becsüld le a szereped a legnehezebbnek tűnõ idõkben

Egy olyan különleges képesség birtokosa vagy, amire most mindennél nagyobb szükség van. Te legyél az, aki még most is, a legnehezebb percekben is hiszel abban a küldetésben, amiért éppen most vagy itt a földön. ÓRIÁSI SZÜKSÉG VAN MOST RÁD! MOST NEM ADHATOD FEL! NÉZZ FARKASSZEMET A FÉLELMEDDEL ÉS ÖLELD SZOROSAN MAGADHOZ! Rá fogsz jönni, hogy mindez csak megerõsít téged és most pontosan erre van szükséged”


 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

csillogo2012. január 4. 14:12

Minél többünknél érkezik el az idő,hogy ráébredünk erre az igazságra - annál messzebbre fogunk jutni...megerősödve, szellemi értékeinkre figyelve - gyarapítva azt!
Köszönöm szépen,hogy benéztetek!
Szép napot kívánok!:))

etel19672012. január 4. 14:07

Bennem van a fényből!

BakosErika2012. január 4. 13:49

Így van! :)

Pera762012. január 4. 12:52

Ideje lenne felébredni...túl régóta alszunk...

irenke2012. január 4. 09:14

Drága Marika!
Köszönjük ragyogó üzeneted!
Bizony...:)

skary2012. január 4. 06:38

nekediscsillogót :)

csillogo2012. január 4. 06:36

Köszi - szia mennem is kell!
Szép napot!

skary2012. január 4. 06:35

igen :)