Soha nincs vége...

csillogo•  2011. szeptember 24. 07:28

„Fogadd el, hogy minden úgy van jól, ahogy van, minden a világban. Minden, még az is, ami ellen igazságérzeted lángolásában küzdesz. Az örök elégedetlenség lengi sokszor körbe az embert. Elégedetlen vagy a világgal, a magyarsággal való bánásmód miatt, a kormány vagy a szomszéd miatt? Bármivel is elégedetlen vagy?

Fogadd el önmagadat, fogadd el életedet – és a világ is elfogadható lesz számodra. Az örök változtatni akarás pusztító ereje megöli az élet szépségének élvezetét. S amikor csak az elfogadásban létezel, akkor a változás megélése valójában olyan élményekhez, tapasztalatokhoz juttat, amelyek valódiak és leginkább: beteljesítőek. És ugyanoda fogsz elérkezni, hidd el, csak teljesen más úton.

Az egyik a szenvedés útja, a másik pedig a tudatos létezés és teremtés útja. Látszólag, az elme általi magyarázatokkal csak annak van értelme, hogy változtatni akarsz a világon, önmagadon. Ez a legnagyobb illúzió, ez a maya fátyla, ez a lepel, ami eltakar mindent.

Nem a világ, a körülötted lévő anyag a fátyol, hanem az, ahogyan ezt a világot nézed.

Nézz magadba, és felfénylik minden a látható mögött.

Tudom, ilyenkor az ember azt kérdezi „de hát hogyan is fogadjam el ezt a szörnyűséget, azt a szörnyűséget?”. Pont ez a lényeg, hogy minden szörnyűség egy tükör, amiről azt hiszed, hogy kint van, pedig bent. Minden. Nézz szembe ezzel magadban, lásd meg, hogy néha te is gonosz vagy, néha te is indulatos vagy, te is tudnál ölni, te is néha elvennéd mások dolgait – akkor, ha ez zavar kint.

A legmélyebbre kell most tekinteni – üzeni a Neptunusz.

Ezzel tudod aztán a változást elindítani, amit a Holdcsomópont szimbolizál. Mert kiléphetsz a szenvedésből, ha az elfogadást választod.

Az unio mystica, a minden Egy, a Neptunusz üzenete magaddal kezdődik: elfogadod-e magad teljesen? Teljes egységben vagy magaddal? Az unió ott van Benned?”

http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/soha-nincs-vege/

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

csillogo2011. szeptember 30. 08:28

Erikám nem is kell - valami leülepedik - ha nem, hasznos a kidobás!:))

Pera762011. szeptember 30. 08:21

Itt már olvasgattam, de semmi okosságot nem tudok mondani.
Hagytam/hagyom a szavaid vezessenek.
Szeretettel kistesid.

csillogo2011. szeptember 24. 14:38

Köszönöm szépen,hogy olvastátok és a véleményeket!
Ami lényeges megállapítás részemről ebben az írásban csak annyi,hogy nem szabad sok esetben kiemelni részleteket egy szövegkörnyezetből,mert félreértésre adhat okot!
Egy azonban biztos,hogy:
amivel a legtöbb idődet töltöd az fogja kitölteni a gondolataidat és ami kitölti a gondolataidat az fogja meghatározni az egész életedet is.
Tehát csak egyszerű dolgokra kell gondolni ( a készen kapott sült galamb segíthet,de csak ideig óráig a ''feladat az,hogy mi süssük meg magunknak'')A tudatunkat tartsuk lehetőleg tisztán és hogy éljük meg ennek fényében az egységet önmagunkkal, társakkal,barátokkal. A belső békét és harmóniát elsődlegesen mi teremthetjük meg magunknak - csak együtt kell működni és meg kell dolgozni érte pl. pozitív hozzáállással minden emberhez és létezőhöz!
Én is csak egy vagyok a sok közül,aki próbálkozik,hogy mindezeket megértse és valóra váltsa a lehetőségek és korlátok tükrében is - szeretettel!
Szép napot kívánok a továbbiakban is!

irenke2011. szeptember 24. 11:45

Csillagmagunk!:))
Végtelen Ölelésem...

Törölt tag2011. szeptember 24. 10:38

Törölt hozzászólás.

Törölt tag2011. szeptember 24. 10:38

Törölt hozzászólás.

pepo2011. szeptember 24. 09:20

Nem a világ, a körülötted lévő anyag a fátyol, hanem az, ahogyan ezt a világot nézed.

Nézz magadba, és felfénylik minden a látható mögött.

Törölt tag2011. szeptember 24. 09:02

Törölt hozzászólás.

njzsike2011. szeptember 24. 09:02

Nézz magadba, és felfénylik minden a látható mögött.

És persze nem szépítkezni közben! Nagyon igaz sorok!!!

csillogo2011. szeptember 24. 07:35

amin nem tudunk változtatni azt kell csak elfogadni,de ha van erőnk és kitartásunk akkor keressük azt, ami boldoggá tehet minket - lehet,hogy egy élet kevés rá...!:)
Köszönöm Csend,hogy olvastál!
Skary :)

Törölt tag2011. szeptember 24. 07:33

Törölt hozzászólás.

skary2011. szeptember 24. 07:31

:)