JCS

csillogo•  2020. augusztus 29. 07:44  •  olvasva: 242

sajnálom, hogy törölted magad János...

vigyázz magadra - nem eszik forrón sosem...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Cs-Janos2021. december 4. 22:22

@csillogo: Azt hiszem igazad van. Nem kellett volna törölnöm, de úgy éreztem úgy helyes. Talán pár ember örömére is szolgált. Bár, ahogy írod, hogy jókora űr maradt utánam, szerintem csak Te vagy vele együtt egy-két emberke érezhette így, hiszen most sem érzem igazán, hogy jó döntés volt visszajönni. Minden esetre köszönöm Neked, hogy így gondoltad, és tényleg meghatódtam amikor megláttam posztodat rólam. Nekem ez sokat jelent! Nem gondoltam, hogy valaki gondolna is rám, ha... És ezt külön köszönöm még egyszer! Ami a karácsonyfát illeti, valami kis apró valami azért lesz, ha egy fenyő ága is lesz az egész. Hátha tényleg lenne angyalkodás :) Köszönöm jó kívánságodat!

csillogo2021. december 3. 19:48

Örömmel olvastam kedves soraidat @Cs-Janos: - igen, hirtelen űr maradt utánad - sok szép vers tűnt el pillanatok alatt. Mindig változunk, van, hogy könnyebben kezeljük a nehézségeinket, van, hogy megvisel és akkor egy gyors törlés segít(het), nem tudom. A törlés helyett tán egy kis távolból való szemlélés és időhagyás megszüli a maga csendjében, hogy mit akarunk kezdeni magunkkal. Minden pillanat hozhat változást, más érzéseket, időt kell hagyni magunknak - mert minden változik, átalakul.
Azért legyen egy kis karácsonyfád és gyújtsál gyertyát - az a kicsi fény és a régvolt szép emlékek melengetik majd a szíved. Lehet egy angyal száll majd feléd és csendben leül melléd. Csodák mindig is voltak és lesznek.
Minden jót kívánok neked!

Cs-Janos2021. november 29. 20:15

Ma reggel munkába menet töltött be soraid meleg cseppjei, és az itt hozzászólt két kis kedves gondolat látványa. Gondoltam olvasgatok nálad picit, s talán korábban mégsem vettem észre ezt a posztodat. :/ Egyből elfogott a szeretet érzése, amit azon nyomban szerettem volna megköszönni Neked! Meglepetés volt ezt látni, hogy van, aki kedvel annyira ezen az oldalon, hogy kis posztba írja gondolatát. S milyen furcsa, egy év után látni :) Jó érzéssel töltötte be a napomat, s ezennel Szeretném Teljes szívemből megköszönni, hogy kaphattam valamit Tőled ajándékba! Meghatódva éreztem magam. Köszönöm nagy öleléssel!

BakosErika2020. augusztus 29. 18:55

Jól írt, ha nem is írtam mindig hozzá, olvastam.
Marikám, jó hogy... ♥️

Törölt tag2020. augusztus 29. 18:44

Törölt hozzászólás.