Blogalizáció, avagy a Jövő hírnőke

Denn•  2023. augusztus 11. 11:52

Kérdés..

Nem tudja valaki mért nem tudok újabban a betűnagyságon állítani, s a szöveg is balra tolódik, hiába teszem középre..

Denn•  2023. augusztus 6. 16:19

ISTEN, JODA ÉS A LEHETETLEN KÜLDETÉS 1-7

Kíváncsi vagy A HOSSZÚ ÉLET TITKÁRA? 50 év múlva elárulom, hiszen most még nem tudnám a szavaim a múló idővel alátámasztani. De addig is egy jó tanács... NYUGI. A lelkedre folyamatosan ható megannyi negatív tényező hónapokat, sőt éveket vehet el az életedből. Tudom általánosság, de attól még igaz, hogy hited önmagadban, egyfajta páncél a külvilágból áradó sötét erőkkel szemben. Igen, „sötét erők”, pedig hát ez itt a valóság és nem a Star Wars. :) Ám a hit, bármennyire is képtelenségnek hangzik, lehet a leghatékonyabb jedi erő. Ráadásul nekünk is van egy Jodánk, mesterünk, akit úgy neveztünk el, hogy Isten. A belévetett hitünk adhat erőt számunkra? Alapszinten igen, de a magasabb fokozat az, ha végigmegyünk az önmegismerés rögös útján, hol megannyi csatában legyőzve önző-kapzsi énünket, rálelünk a páncélra. A lélekpáncélra, mely Isten kovács műhelyében készült,de ha felöltjük, még közel sem leszünk Istenek. Ez csak az első lépés lesz az úton, amelynek végén találkozhatunk vele. Ám ez a találkozás egyesével nem jöhet létre, tehát csakis együtt járulhatunk a színe elé majd, ami jelenleg totálisan lehetetlen küldetésnek tűnik. Ám ha Tom Cruisenak 7 részen át sikerült megoldania ezt a problémát, együtt, mindannyiunknak is sikerülhet :)


Denn•  2023. július 22. 11:06

LÚZER VAGY?

Nem lehetsz mindig győztes, de ha nem is törekedsz rá, kimaradsz a „játszmából” és csak egy lúzer leszel. 

Kik maradnak ki a játszmából? Akik csak néma csendben figyelik, hogy a vonat, melyen az emberiség foglal helyet, egy szakadék felé tart. 

 Ezt a vonatot mindössze néhányan irányítják, és tízmilliárdan megalkuvóként beletörődnek sorsukba?/Tisztelet a kivételnek/

Denn•  2023. június 30. 15:52

Illúzió?

Attól tarok jelenleg mindannyian egy alagútban caflatunk... 

De mi van,ha a végén a fény csak illúzió?

Denn•  2023. június 27. 14:32

SZERINTED?

Én tegnap egy napig tudatosan nem használtam az Internetet. Vajon hány millióan nem tesznek ilyet hosszú évek óta? S egyre többen lesznek! Tudom, sok előnye van, de ettől még nem kéne minden nap rajta lógni, ráadásul sokan nem az előnyös oldala miatt váltak függőkké. Elvonási tüneteim nem voltak de bizonyára azért, mert tisztában voltam vele, hogy másnap újra bekapcsolom. Ám vajon mi történne a Földön,ha beláthatatlan idegig megszünne az Internet? Szerintem kártyavárként omolna össze a világunk, s tán soha többé nem tudnánk újjá építeni. Szerinted?