Nyít levél a többi földilakoshoz

Denn•  2021. június 25. 09:40  •  olvasva: 180

Tisztelt Embertársaim!


Nem lenne semmi gondom az újkori mizériával, ha Isten három párt teremtett volna. De mivel férfi és női párt nem teremtett, így van vele némi gondom. Nem azzal, hogy vannak ilyen párok, mert azt teljes mértékben tiszteletben tartom, szívük joga, ha erre az útra léptek. Azzal nem értek egyet, hogy lássuk be, zseniális propaganda gépezetet beindítva egy bizonyos szervezet azon ügyködik, hogy növekedjen az ilyen párok száma a Földön. Mennyivel érnék be? 20, 30, vagy tán 50 százalékkal? Túlzok? Ezzel kapcsolatban volna egy kérdésem a hetero pároktól, de akik újabban világszerte kiállnak a mozgalom mellett, a stadionok szivárványosításától kezdve, az iskolai erotikus oktatásig. Ha a médiából ömlik, hogy vállvetve támogassuk még ilyen forróságban is a melegséget, legyenek mesekönyveik, és oktatás róluk az iskolákban, hogy reagálnak majd erre a gyermekeitek? Nem kell észlénynek lenni ahhoz, hogy tudjuk a választ. Egy bizonyos részük úgy, hogy ez jó, követendő dolog, különben ennyi felnőtt nem állna ki mellette. Feléled a gyermek kíváncsisága a „dolog” iránt, ami ellenkező esetben nem történt volna meg, s innentől kezdve már nem biztos, hogy túlzás az a százalékarány, amit fentebb említettem.

Kedves Emberiség! Komolyan ezt szeretnénk?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mikijozsa2021. június 30. 18:52

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

FeketeHerceg2021. június 30. 18:43

Kedves embertársam. Én egy melegségét nyíltan vállaló meleg férfi vagyok. (37éves) Csak hogy tisztában legyél ezzel is.

Kezdjünk az elején, mert ott láttam hogy , vallásos vagy. Nincs ezzel gond. Én is egy erős vallásos család sarja vagyok. Én magam is 20 évig voltam "vallásos-birka" Ne itélkezz, hogy ne itéltess" több hozzá fűzni valóm nincs is ehhez.

Menjünk tovább. Ez nem a te harcod, nem másé, ez a simán a média által gerjesztett helyzet, mivel most nincs vírus, lehet kampányt folytatni. Persze mindent megtesznek hogy az embereket egymás ellen uszítsák. Ez sikerült is.

Nemi identitása egy gyereknek 6 éves korára már teljesen kialakul, amikor sehol sincs a felvilágosítás. Mi fog is voltak, lesznek más némi identitású emberek.
Nem! Nem arról van szó hogy arra buzdít hogy mindenki legyen az, próbálja ki. Pont ellenkezőleg, hogy aki más, azt fogadjuk el, ne verjék meg iskolába, ne nyomják a fejét a wc-be, ne nyalassanak vele cipőt.. vagy mást. Ezek a fiatalok ne jussanak oda hogy öngyilkosság áldozatai legyenek 13-17 éves koruk közt. Mivel az LMBTQ fiatalok közt ebben a korban az öngyilkosság 70% is lehet. Ami valljuk be iszonyú.

Ajánlanék két filmet neked megnézése.

Imák Bobby-ért , Gyűlölt másság.

Ezt a két filmet megnézve mindent megfogsz érteni. Ha esetleg szeretnél beszélni róla, van kérdésed, szívesen válaszolok rá.

Perzsi.2021. június 29. 16:20

Az eszem megáll! Itt jelzem, 3x próbáltam elküldeni az eredeti verziót. Kiírta , ne használj csúnya szavakat. 3x néztem át, mire rájöttem, hogy az eredeti szót, helyettesítenem kell a homo izével. Sorry! Az olvasóktól kértem elnézést, én ismerem és használom azt a szót,k amikor kell. Ami nem káromkodás! Ne legyünk már ennyire álszentek! Akkor azt se lehessen leírni, hogy lupus. Homo sexuális, de egybeírva volt az eredeti verzióban. Nálam ma ez kiverte a biztosítékot. Szóval ne említsük, ne írjuk le sem, akkor eltűnik ugye? @Denn ez nem neked szól.

Perzsi.2021. június 29. 16:17

A jobb alsó sarokban az van kiírva, szólj hozzá. Nos... :-) Nem árt tudni, hogy eredetileg a homo izéért egy megbetegedett, azaz hibás gén felel. Azonban ezt a tényt sokan elutasítják, vagy egyszerűen nem fogadják, nem hiszik el. Ők szerintem a saját szemüknek sem hinnének, ha ezt laboratóriumi körülmények között bebizonyítanák nekik. A felvonulásokkal én sem értek egyet. Bár az első felvonulás is tiltakozás volt. Azt remélem tudod, mi ellen tiltakoznak. A tankönyvekről, mesekönyvekről meg az a véleményem, nem az fogja felkelteni az érdeklődést. Sőt! Minél kisebb korban , pl 5-6 évesen felvilágosítanak egy gyermeket arról, hogy bácsi is szerethet bácsit, annál inkább elfogadja, de úgy, hogy ha egészséges mentális nevelést kap, ne akarja kipróbálni. A szülőkön sok múlik. Azonban ha, a felvilágosítás nem történik meg, akkor a gyerek úgy fogja érzékelni, hogy az valami tök izgalmas titok, (mint a konnektor), és kíváncsiskodni kezd. Unalmában ki is próbálhatja. És ismét itt jön a szülő felelőssége. A szülő dönti el milyen mesekönyvet vesz a gyereknek, (nem minden mesekönyv tartalmaz meleg párokat), a szülő dönti el, mit nézhet meg a tévében és a neten a gyerek, (tévé, számítógép zár), a szülő...és megint a szülő, és leginkább a szülő.Tulajdonképpen az egész litánia helyett elég lett volna azt írnom: hibás gének és a szülői nevelés, odafigyelés. A más betegséggel rendelkező embereket sem ütik agyon egy szívlapáttal, őket sem kellene.