Irodalmi Tábor a Hajdú-Bihar megyei Bárándon

benczeattila•  2010. június 9. 13:33

A Tábor részleges programja


A Bárándi Irodalmi Tábor programja folyamatos szervezés alatt van, így napról napra újabb hírek és információk kerülhetnek fel a honlapra. Megkérem, hogy kövessék figyelemmel honlapunkat és figyeljék a táborral kapcsolatos mindennemű információnkat!

 
* Június 25. Pénteken, közösségi foglalkozásként, irodalmi négykezesek gyakorlására kerül sor.

* Június 25. Pénteken, Dr. Cs. Tóth János, a Méliusz Juhász Péter Hajdú-Bihar Megyei Könyvtár és Művelődési Központ igazgatója tart előadást „A magyar könyvkiadás utóbbi három évtizede címmel.”

* Június 27-én, Pénteken, a Debreceni Egyetem Bölcsésztudományi Karának Szkholion elnevezésű kulturális folyóiratát, Áfra János fsz. és Korpa Tamás mutatja be.

* Június 27-én, az est folyamán Áfra János és Korpa Tamás olvasnak fel verseikből.



* Június 26-án, Szombaton, a Nagyítás című folyóirat bemutatására kerül sor, ahol az irodalmi, politikai és kulturális folyóirat, főszerkesztője, Csontos János valamint Hajdú-Bihar megyei szerkesztője Dr. Vitéz Ferenc lesznek majd vendégeink.

* Június 26-án, Szombaton, Dr. Vitéz Ferenc, aki a Kölcsey Ferenc Tanítóképző Főiskola docense és a debreceni kulturális élet egyik prominens személyisége, bemutatja a Néző Pont című egyszemélyes folyóiratát.

* Június 26-án, Szombaton, Papp Für János a www.poet.hu művészeti vezetője és a Magyar Írószövetség által alapított Hajdúsági Irodalmi Kör elnöke tart előadást. Szakmai szinten ő képviseli a Poet. hu irodalmi portált, és nem kevésbé a Hajdúsági Irodalmi Kör-t is. 

* Június 26-án, Szombaton,  Zsoldos Árpád, az Irodalmi rádió főszerkesztője tart az irodalmi rádió munkásságát bemutató előadást.


* Június 27-én, Vasárnap bemutatkozik a Székesfehérváron szerkesztett, irodalmi blikknek is nevezhető Holnap Magazin, amit Bakos József főszerkesztő mutat be a jelenlévőknek.

* Június 27-én, Vasárnap, bemutatkozik a Várad irodalmi folyóirat, amit Szűcs László főszerkesztő mutat be a jelenlévőknek.


A Tábor Hétvégi költsége

- Mivel rengetegen, akik részt szeretnének venni táborunkban visszajeleztek, hogy munkahelyi vagy egyéb elfoglaltságaik miatt a hétköznapokon nem tudnak jelen lenni a táborba, így a tábornak a hétvégéket illetően egy teljesen új költségszámolást kellett kieszközölnünk. 

- Ezek szerint a Tábor két és fél napos költsége, reggelivel, ebéddel, vacsorával, szállással és minden más kiadvánnyal együtt, 15.000 Forint lesz, amit teljes egészében június 20-ig el kell juttatni a következő bankszámlaszámra.


Sárrét Fejlesztéséért Közhasznú Egyesület

Kaba és vidéke Takarékszövetkezet

60700050-10002852


A tábor teljes költsége


- 28.000 forint/fő (reggeli, ebéd, vacsora, szállás, 10 db. közös antológia, koncertek, 10 db.  népszerűsítő kiadvány, 10 db. Irodalmi Lap)

- A tábor gördülékeny lefolyását tekintetbe véve, 2010. június 20., a 15.000 Ft. foglalót a következő bankszámlaszámra kell küldeni:


Sárrét Fejlesztéséért Közhasznú Egyesület

Kaba és vidéke Takarékszövetkezet

60700050-10002852


- A további 14.000 forintot, majd a helyszínen: a Bárándi Polgármesteri Hivatal

Információjánál kell befizetni. Ugyanitt vehetők át a kaja illetve a szállásjegyek egyaránt. A településen egy autó majd a megfelelő szálláshelyre szállítja majd az érkező vendégeinket. 


A tábor teljes programja a http://benczeattila.blogspot.com/2010/05/barandi-iro-olvaso-tabor.html link alatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

pepo2010. június 9. 21:00

:)

Törölt tag2010. június 9. 18:01

Törölt hozzászólás.