Idézeteken túl

atesz990•  2024. január 9. 09:31

..

Kellemetlen lehet olyanok ölébe pottyanni,akik kihasználnak és nem számítasz nekik. Az én mosolyom,lehet,hogy törött,de még mindig őszinte.

atesz990•  2024. január 7. 21:44

2024

ADD MEG NEKEM AMIRE VÁGYOM,

LÉGY MINDEN 6 ÉV ALATT,TÁRSAM A PÁROM...

atesz990•  2023. július 27. 08:44

csak úgy

"Nem csak a szex,sztem egymás fejlesztése csodálatos dolog,az ember ettől kívánja aa másik embert mindig jobban,nem másokat megharapva vadul kilökni a vadászok közé..."


atesz990•  2023. április 4. 17:06

Pont 6 éve...

...Emlékszem randiztam egy csajjal,aki kapott egy """i nagy rózsát,tényleg szép volt,mások szerint is. Akkoriban a heppem volt rossz lányokat kifogni,még sok idő után is. Kicsit Bdsm fan volt,de eléggé butácska volt. Ő akarta megmondani nekem,milyen a céltudatos pali...Aha. Beestem meló után holtfáradtan és amiért nem tudtam egy ostoba menüt megrendelni,már rögtön leestem,a létráról. (Remélem most is gúnyolódsz másokkal,innen üdvözöllek.) Őszintén én nem vagyok a gyors kajáldák híve,itthon is,ha rám jön néha egy hamburger,egy sültkrumplizás,elkészítem magamnak. Megtudom csinálni több módszerrel és ha akarom mindenféle kaját elkészítek. Ilyet te nem fogsz enni,mert én szívvel-lélekkel készítem ezeket. Végülis nem erre akartam kilyukadni,hanem arra,hogy a leányzó felhívta a figyelmem arra,mennyire kiszámítható emberek akarják meglopni a másikat...Odajött egy "állítólagos szerencsétlen" (szerintem nem volt az,messziről sandított),olyan direktnek tűnt,hogy tarhálni akar,nem is tűnt olyannak,de mivel a leányzó ott volt és randi helyszínnek számított,nem akartam bunkónak tűnni és adtam valamennyit,az emberkének...Figyeljetek oda kinek adtok és kinek nem.

atesz990•  2023. február 27. 16:39

1.2.3

Akkor jöjjön egy kis fejmosás,minden olyannak,aki szeret túrkálni mögöttem. Én nem kaptam felvilágosítást a "vagyoni" illetve személyes titkolt baromságokról rendesen,de van sejtésem,hogy nem túl sok,hiába mondta,mondja pár ember ezt a baromságot. Ideje befejezni a hazudozást kis barátom és felnőni. Ez a pénz lényegesen egy gyerekhez NULLA költség......Elgondolkozhatna az a pár marha,meg azok is,akik híresztelik ezt a baromságot. Álljatok most már LE. Rosszkor találtok be,nem fogtok örülni neki,amit kaptok. Előbb engem kéne összekaparni,nem hazudozni és minden sz.rnak elhordani.