Napi apróságok

arany52•  2011. november 25. 19:38

Leányzó meglepte tegnap magát egy új télikabáttal. Akciósan sikerült venni, így olcsó és végre nem sportos, hanem alkalmi. És mindennek a sok jónak tetejében még meleg is. Ügyes vétel volt. 


Ma viszont szegénykém mehetett korán reggel Angyalföldre a tüdőszűrő leletével. Mert hogy lejárt az egy év pár nappal és már felfüggesztés ténye állt fenn. No de ezt is ügyesen számolják ki, egy év előtt egy nappal se lehet menni, de utána már max. 2 nap és legyen lelet, ami képtelenség. Várni kell az eredményre és rendelés is csak heti egy van a munkahelyén. Ezért most futott egyet az orvos után, oda ment, ahol éppen rendel. 


Délután viszont még ment dolgozni, én meg nekiszabadultan az online üzleteknek szép titokban. Egy kis apró ajándékot néztem leányzónak. Igaz  megegyeztünk, hogy ajándék nuku, mert hát megy a pénz a tatarozásra, de azért egy kis meglepi csak kell. Megjegyezendő, hogy leányzónak vásárolni nem könnyű, ő egy nagyon határozott egyéniség, ember legyen a talpán , aki ízlését eltalálja és hát az önállóságot is korán megszokta. Azért remélem jól választottam. Örülni mindenféleképpen fog, mert már hogy van ajándék, az is meglepetés lesz. Hogy mi? - legyen titok, hátha idenéz a naplómba.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

arany522011. november 26. 10:29

Igen, Julika, kellenek az apróságok, azok varázsolják szebbé az életet.
Bizony Skary - a titok olyan izgalmas.
Emi, remélem jó lesz a várt eredmny.

Mamamaci402011. november 26. 04:12

hajjajj, hiába tudja az ember, hogy jó ha kikerül a karácsonyi vacsora, fa, egyebek, de mégis, ott a mégis, hogy hátha csak kerül a fa alá is valami...én is várok most egy eredményt, végre eljutottam a laborba, hétfőn majd megyek a doktornőhöz.

skary2011. november 25. 21:43

titok...az klasssssssz :)

juli482011. november 25. 19:59

Ari, a sok napi apróság nagyon össze tud jönni. Várakozzunk, várakozzunk. Ha akarjuk ha nem, ösztönből apró ajándékokat gyűjtögetünk.... Ti is gyűjtögessétek erőiteket.

pepo2011. november 25. 19:52

:)