Angyalkártya

Maryam•  2011. május 4. 14:27

Az angyalok szívesen segítenek Neked, kérd bátran az útmutatásukat:)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2012. február 10. 15:08

Törölt hozzászólás.

Nyikita2012. február 10. 15:02

Köszi.. csak most volt időm elolvasni...
Hát igen..már tudom :-)
http://www.youtube.com/watch?v=Gb4ybDndo z0
:-)

Eliza.2011. december 18. 11:07

Itt is rég jártam.:)

Moonspell2011. szeptember 18. 07:18

„Tedd a dolgod. Bízz benső tudásodban, és ne késlekedj a szerint cselekedni!
Sokkalta okosabb vagy, mint képzeled, és benső bölcsességed már megadta a keresett választ. Élj a tudással, és bízz benne! Ha bizonytalan vagy, kérésedre világos jeleket küldök, amelyekkel megerősítem gondolataidat és képzeteidet. Abban is segítek, hogy a tettek mezejére lépj, és eldöntsd a következő lépést. Egyszerűen csak szólíts meg, azután legyél te is hajlandó cselekedni!''

hát jöjj Uriel :)

zotya682011. augusztus 13. 20:21

Hű!
Azért kicsist megleptél :)
Van olyan barátom,aki rendszeresen kéri a véleményem és néha még meg is fogadja...és a mi a legérdekesebb,hogy amiket mondok engem igazolnak. Mindig azt szokta mondani: Tudom megmondtad...:)

Maryam2011. augusztus 13. 20:12

zotya68:)

Tanácsadó

Azrael arkangyal

''Született tanácsadó vagy. Sokakon segít az útmutatásod és a biztatásod.''


„Életcélod szoros összefüggésben áll a tanácsadással, általa fölemelheted, lelkesítheted, vigasztalhatod, gyógyíthatod és inspirálhatod felebarátaidat. Igazi szellemi tanácsadó és az emberek bizalmasa vagy. Tanácsadó munkádat most emeld a következő szintre, hogy még több társadon segíthess. Fordulj hozzám útmutatásért és támogatásért.”

Azrael neve azt jelenti: 'Isten segítsége', és ő magukat a segítőket pártfogolja. Elsősorban azok a tanácsadók érdeklik, akik a szenvedőkkel vagy a haldoklókkal foglalkoznak. Tanácsadás közben kérjük meg Azraelt, hogy irányítsa szavainkat és tetteinket, és segítsen türelmesnek és együtt érzőnek lennünk. Abban is segít, ha ezt a területet választjuk hivatásunknak: a megfelelő képzés, gyakorlat és végül csodálatos tanácsadói praxis felé vezet bennünket.

Maryam2011. augusztus 13. 20:11

P.Anna, nagyon szívesen:)

zotya682011. augusztus 13. 20:00

Nekem is segít az én angyalkám? :)

Törölt tag2011. augusztus 13. 19:52

Törölt hozzászólás.

Maryam2011. augusztus 13. 19:48

Erika, köszönöm szépen a képet, nagyon szép:)

Maryam2011. augusztus 13. 19:47

P.Anna

Nyerd vissza az erődet!

Raziel arkangyal

''Használd eredendő erődet és törekvésedet, hogy kedvező fordulatot vegyen az életed.''


„Briliáns lény vagy: egy személyben nagy tudású bölcs, főpap/főpapnő, mágus és legfelsőbb teremtő. Itt az idő összeszedni és alkalmazni szellemi erődet és hatalmadat. Szeretettel és eltökélten váltsd valóra feltett szándékaidat. Fohászkodj értük, és kérj útmutatást, jeleket, hogy a lehető legszínvonalasabban öltsenek alakot.”

Raziel nevének jelentése: 'Isten titka', és a spirituális eszmék megértésében és gyakorlatba való átültetésében támogat bennünket. Kérjük Razielt, hogy segítsen az alkímiában, hogy arannyá változtassuk a gondolatokat.

BakosErika2011. augusztus 13. 19:11

Kedves Maryam!
Köszönöm szépen! Megpróbálom mindenképp!
Ölellek szeretettel!
Erika

http://pctrs.network.hu/clubpicture/3/5/ 9/_/angyal-002_359309_16148.gif

Törölt tag2011. augusztus 13. 19:10

Törölt hozzászólás.

Maryam2011. augusztus 13. 19:06

Erika49

Békesség

Chamuel arkangyal

''A béke forrása: emlékezni arra, hogy nincs más, csak a szeretet.''


Tekints a felszín mögé, és lásd meg a probléma mögött rejlő igazságot: kivétel nélkül mindenki Isten imádott gyermeke. Ezt mindig tartsd szem előtt, és a szeretet legyen hozzáállásod és a helyzet megoldásának alapja. Még ha a látszat ellene is szól, bizakodj, hogy egy magasabb rendű bölcsesség ügyel rád. Az egyedüli hatalom a szeretet, és a fénye minden látszólagos sötétséget fénybe borít. Törekedj arra, hogy meglásd magadban és másokban e fény szikráját, amely beragyogja az elmédet, a szívedet, a gondolataidat és az egész életedet. Ezt tudván, békére lelsz.

Ha szeretnénk kiegyensúlyozottabbak és nyugodtabbak lenni, forduljunk Chamuelhez. Ő ügyel az ember benső békességére és a világbékére. Nagyon kedves, szeretetteljes és bájos lény, jelenléte könnyed izgalom érzését kelti az emberben. Látja a valódi értékeinket, és feltétel nélkül szeret minket.

BakosErika2011. augusztus 12. 20:16

Kérhetek én is?:)

BLF2011. május 5. 18:27

Maryam drága, mielött elolvastam volna úgy tettem mint, ahogy írva van. Tényleg. :-)
Köszönöm.
Áldott napot!

Maryam2011. május 5. 17:06

BLF:)

Ehunvanniasegíccccség:)

Táplálás

Gábriel arkangyal

''Egy gyermek táplálásakor benső gyermekedről gondoskodsz. Számodra most mindkettő fontos.''

„Többek között azért fontos számodra a gyermekek gyógyítása, mert a folyamat során a saját benső gyermekednek is segítesz. Azt tanítod, amit meg kell tanulnod, ezért szentelj kiemelt figyelmet azoknak az üzeneteknek, amelyeket a gyermekek és a szülők számára közvetítesz. Tudd, hogy ezek neked is szólnak. Szakíts időt a játszásra, nevetésre, bolondozásra és gondtalan szórakozásra. A lehető legtöbb szeretettel és figyelemmel tápláld benső gyermekedet.”

Gábriel az anyákkal és a gyerekekkel foglalkozik, a fogantatás, a születés, az örökbefogadás és a nevelés minden szakaszában velük van. A felnőtt gyerekeket ugyancsak istápolja. Ha a lelkünk kikapcsolódásra vágyik, forduljunk Gábrielhez, hogy tegye lehetővé számunkra. Ő mindvégig mellettünk lesz, amikor benső gyermekünkkel törődünk. Ha megkérjük, a gyermekneveléssel kapcsolatban is segít.

BLF2011. május 5. 16:23

Segítség angyalok!

Livi842011. május 4. 20:17

Köszönöm szépen kedves Maryam! Jó, hogy vigyáznak ránk odafentről!

csillogo2011. május 4. 20:15

Üdítő lesz az estém,kedves Maryam!
Nagyon kedves vagy!Ilyenekre van szükségem!
Köszönöm!
Szép estét kívánok neked is!
M

Maryam2011. május 4. 20:12

csillogo:) Áldás Neked is!:)

Szelídség

Sandalphon arkangyal

''Most legyél nagyon gyöngéd magadhoz. Békés emberekkel és környezettel vedd körül magadat.''

„Abban szeretnék segíteni, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyél. Nyomatékosan kérlek, hogy kezdj el szelíd zenét hallgatni, beszélj halkan, és fogj bele valamilyen lassú, ritmikus mozgásba, például légies, lágy táncba vagy könnyebb jógagyakorlatokba. Most ne bocsátkozz összeütközésekbe, a nézeteltérések elől inkább vonulj vissza, és erősítsd meg a szellemedet. A jelentős döntéseket hagyd későbbre. Pontosan tudni fogod, mit kell tenned, amikor előbújsz békés visszavonulásodból.”

Sandalphon aurája a türkiz nyugtató, hűsítő árnyalatában tündököl, mint az áttetsző, trópusi tenger. Meditáljunk ezen a színen, vagy tartsuk a kezünkben a hozzá tartozó kristályt, a türkizt. Érezni fogjuk, hogy szívverésünk és légzésünk lelassul. Sandalphon azon tud segíteni, hogy a szavaink és a tetteink szelídebbé, lágyabbá, ugyanakkor hatásossá váljanak. Mivel őhozzá társítják a zenét, zenehallgatás, éneklés vagy zenélés közben erősen érzékelhetjük a jelenlétét.

csillogo2011. május 4. 20:07

Kedves Maryam, akkor bátran kérem én is!:)
Áldás!

pepo2011. május 4. 19:41

köszönöm..merre tekereg nekem,, na majd figyelem,,

Maryam2011. május 4. 19:39

Livi84:)

Szenvedély

Hániel arkangyal

''Újra föllelkesültél a szerelemben és a hivatásodban. Bízz a lángban, és ússz az árral.''

„Ha biztonsági játékosként élsz, előbb-utóbb beszürkül és elfásul az életed. Több örömért és határozott irányításért fohászkodtál. Én úgy mutatom neked az utat, hogy meggyújtom szenvedélyed lángját. Biztonságban vagy, nyugodtan kockáztathatsz, és követheted dédelgetett álmaidat. Kérj meg, és én veled tartok a szenvedélyed kijelölte úton, hogy vezesselek, és tápláljam a lángod. Amikor izzó lelkesedésed mentén erős bizonyosság kerít hatalmába, figyelj oda, mert így tudatom veled a következő lépést.”

Hániel nevének egyik jelentése: 'Isten dicsősége'. Abban segít, hogy mindent a maga teljességében éljünk meg. Felszínre hozza rejtett adottságainkat, és segít csiszolni rajtuk. Amikor immár mesterfokra fejlesztettük a képességeinket, és eredeti szenvedélyeink szolgálatába állítjuk, igazi isteni csoda történik!

Maryam2011. május 4. 19:38

pepo:)

Isteni rend

Raguel arkangyal

''Minden úgy jó, ahogyan van. Tekints túl a látszaton, és meglátod a mögöttes rendet.''



„Kedvező a helyzet, a megoldás nemsokára előtűnik, és mindenki számára igazságos lesz. Te csak vakon bízz abban, hogy az Ég munkálkodik a színfalak mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz. Fordulj hozzám, ha a hited meginog, és én megszilárdítom.”
Használj megerősítéseket és fohászokat, hogy szellemed emelkedett maradjon. S mindenekelőtt ügyelj arra, hogy bizakodó szavakkal és kifejezésekkel beszélj a problémádról. Hatalmad oly végtelen, hogy pozitív gondolatokkal még gyorsabban fogsz rátalálni a megoldásra.

Raguel energiája szép halványkék, mint a derűs ég egy tökéletes, tavaszi reggelen. Igazságos és helyes cselekvésre ösztönzi az embereket, s tőle származik az emberiség alapvető jóságába vetett hitünk. Ha akvamarint viselünk vagy tartunk a kezünkben, könnyebben ráhangolódhatunk Raguel kedves, bölcs személyiségére.

Maryam2011. május 4. 19:37

Szívesen:-)))

Livi842011. május 4. 19:29

Engem is érdekelne kedves Maryam! Azt hiszem jó időben jártam erre...

pepo2011. május 4. 19:19

nekem?

Nyikita2011. május 4. 19:14

Hát.. kellenek is a barátok!! Köszi ... :-)++++

Ivory2011. május 4. 19:12

Köszönöm az útmutatást, szép estét neked :)

Mamamaci402011. május 4. 19:00

nagyon szeretem pontosan olvasni, amit érzek, de nem tudom megfogalmazni, köszönöm szépen!

Maryam2011. május 4. 18:57

Nyikita:)

Tudod a dolgod

Uriel arkangyal

''Bízz benső tudásodban, és ne késlekedj aszerint cselekedni.!''



„Sokkalta okosabb vagy, mint képzeled, és benső bölcsességed már megadta a keresett választ. Élj a tudással, és bízz benne! Ha bizonytalan vagy, kérésedre világos jeleket küldök, amelyekkel megerősítem gondolataidat és képzeteidet. Abban is segítek, hogy a tettek mezejére lépj, és eldöntsd a következő lépést. Egyszerűen csak szólíts meg, azután legyél is hajlandó cselekedni!”

Uriel azzal segít tisztázni a homályos helyzeteket, hogy megvilágítja előttünk az Utat. Ám rendszerint egyszerre csak egy lépést borít fénybe, így előre nem láthatjuk tisztán tetteink végkifejletét. De Uriel segítségével mindig megbizonyosodhatunk arról, mit kell tennünk következőnek.

Nyikita2011. május 4. 18:53

Nyikita.. én is szeretném :-)

Maryam2011. május 4. 18:50

szebarb:)

Vigasz

Azrael arkangyal

''Veled vagyok a szükség idején, és megkönnyítem sajgó szíved gyógyulását.''

„Még a legerősebb ember is megtapasztalja a nyugtalanságot, nem szégyen hát időt szánni szíved gyógyítására. Ez kiváló idő arra, hogy csöndben eltöprengj igazi érzéseiden. Írd le őket a naplódba, majd szólíts engem, hogy vigaszt borítsak szívedre. Segíthetek, hogy nyugodtabb legyen az álmod, és az elméd elcsöndesedjen.”

Azrael aurája a sárga egészen halvány árnyalatában ragyog. Szerető fényével körülveszi a szenvedőket és a haldoklókat, ezzel vigasztalva őket. Amikor a közelünkben van, tojáshéj színű fényeket láthatunk csillogni a szobában. A krémszínű kalcit van ráhangolódva az energiájára, így ha ezt viseljük vagy tartjuk a kezünkben, további enyhülést kaphatunk.

Maryam2011. május 4. 18:49

Mamamaci40:)

Szerető

Chamuel arkangyal

''Segítek szellemi szinten megélned kapcsolatodat a lélektársaddal.''



„A szeretet most benned és körülötted van, nem kell kutatnod utána. Épp ellenkezőleg: az élet minden területén magadhoz vonzod és kinyilvánítod azzal, hogy minden tettedet és gondolatodat átjárja a jóindulat. Fordulj hozzám, hogy vezessem gondolataidat és cselekedeteidet, és szerelmet lopjak az életedbe. Segítek beleszeretni az életedbe, és meggyógyítani a kapcsolataidat, hogy teljes pompájukban virágozhassanak.”

Chamuel aurája halványzöld, mint a zsenge falevél a reggeli napsütésben. A közelünkben érezhetjük szeretetteljes energiáját, ha zöld fluoritot viselünk vagy markolunk meg.

Maryam2011. május 4. 18:48

Elizabeth77, nagyon szívesen. Az oldalamon találsz egy pár Doreen Virtue könyvet. :)

http://maryamoldala.gportal.hu/gindex.ph p?pg=32957248

Maryam2011. május 4. 18:47

Ivory:)

Érzékenység

Hániel arkangyal

''Most különösen fogékony vagy az energiákra és az érzelmekre. Becsüld meg magadat és az érzéseidet.''



„Az érzékenység csodás és hatékony adottság, és nincs olyan, hogy valaki ''túlságosan érzékeny''. Ez a képesség segít abban, hogy megbizonyosodj az adott helyzetekben és emberekben meghúzódó igazságról. Fontos, hogy bízz a megérzéseidben, intuíciódban és benyomásaidban, és hallgass rájuk. Tölts el egy kis időt egyedül a természetben, hogy továbbfejleszd a képességedet. Kerüld a durva helyzeteket és a gyógyszereket. Szólíts bármikor és bárhol, és én segítek szerencsés ételeket, italokat, társakat és tevékenységeket választani. Tudd, hogy nyugodtan átélheted az érzelmeket, hiszen ez az érzékenységedhez tartozik. Képzeld el, hogy gyönyörű, kékesfehér fénybe burkollak. Ettől minden alacsonyrendű energia szertefoszlik, és szeretetté alakul. És ez a fény segít megkülönböztetni a saját érzéseidet másokétól.”

Hániel támogatásával képesek leszünk értékelni természetes ciklusainkat, hangulatainkat és életritmusunkat. Segít, hogy elfogadjuk magunkat mindenestül, jó tulajdonságainkkal, kellemetlen vonásainkkal és árnyoldalunkkal együtt. Forduljunk hozzá, ha bizonytalanok vagyunk magunkban, vagy bánt valami. Hániel erősíti az önbecsülésünket, hogy meglássuk, mennyire csodásak vagyunk.

Maryam2011. május 4. 18:45

Alexander:) , hogy mitől kemény azt Neked kell tudni:)))) Csak általánosítottam, amúgy szívós, maximalista, precíz, sziklaszilárd a bak általában, akire mindig lehet számítani. A szenvedéllyel kapcsolatban tudni kellene, hogy hol áll a Marsod, sztem tüzes jegyben:) No, meg a Vénuszod is fontos, az mutatja milyen típusú nők jönnek be neked. Nekem a Marsom és a Vénuszom is rák. szted?:)

szebarb2011. május 4. 18:44

Kedves Maryam, nekem is üzentek valamit?

Maryam2011. május 4. 18:41

Narnia, nagyon csodás ez a zene, köszönöm!:)

Maryam2011. május 4. 18:40

Narnia, nagyon szívesen:)

Maryam2011. május 4. 18:40

Khaos:)

Tisztánlátás

Raziel arkangyal

''Segítségemmel teljesen megtisztul szellemi látásod, hogy fölfoghasd az Isteni szeretetet.''



„Tisztánlátásod különféle formákban jelentkezhet: képek cikáznak át lelki szemeid előtt, álmokat látsz, a fizikai környezetedben vissza-visszatérő látványokat tapasztalsz, aurát, energiát vagy valamilyen jelenést érzékelsz. A tisztánlátásnak ezerféle szép előfordulása van. Élvezd és bízz bennük! Feltett szándékod legyen, hogy csak a szeretetet látod meg, és úgy is lesz.”

Raziel aurája a szivárvány minden színében pompázik, mint egy szép prizma. A tisztánlátást a hegyikristály erősíti, és segít közel kerülni Razielhez.

Mamamaci402011. május 4. 18:23

brumm-brumm, kérem szépen én is!

Törölt tag2011. május 4. 18:13

Törölt hozzászólás.

Ivory2011. május 4. 17:42

A múltkori nem vált be sajnos, de sebaj!Tisztelettel jelentkezem, hátha most is valami biztatót kapok :)

narnia2011. május 4. 17:28

Hozhatok valamit cserébe? Remélem tetszeni fog...
Talán ha jól belegondolok ebben is ott van :
http://www.youtube.com/watch?v=Fe6tGoFVl lY

Törölt tag2011. május 4. 17:27

Törölt hozzászólás.

Törölt tag2011. május 4. 17:26

Törölt hozzászólás.

narnia2011. május 4. 17:24

:-)
Kíváncsi voltam ... de nem csalódtam. Tudod jó ideje ismerem őrzőmet...igen. Urieltől való nyugalom, béke és elfogadás van bennem, és azt is tudom, hogy nála válaszra lelek.
Köszönöm.

Törölt tag2011. május 4. 17:24

Törölt hozzászólás.

Khaos2011. május 4. 17:23

Egy újabb többszáz kommentes bejegyzés indult úgy látom. :) Na kíváncsi vagyok, nekem milyen üzit küldtek. :)

Maryam2011. május 4. 17:20

El hát:) Legalább sosem unalmas:)

Törölt tag2011. május 4. 17:19

Törölt hozzászólás.

Maryam2011. május 4. 17:18

Elizabeth77:)

Gyógyító angyalok

Rafael arkangyal

''Gondjaidat bízd ránk, angyalokra, hadd vegyük le válladról a terhet.''



„Kérted már valaha, hogy mi, angyalok segítsünk a problémádban? Csak akkor tudunk segíteni, ha felhatalmazol rá. Most hunyd be a szemedet, és vegyél nagy levegőt, amely mindenedet megtisztítja. Azután gondolatban szólítsd az őrangyalaidat és az arkangyalokat, hogy segítsenek. Ne határozd meg, hogyan várod a segítséget, csak mondd el a gondodat. S a legfontosabb: nyílj meg a segítség elfogadására, akárhogyan érkezik. Lehet az megérzés, intuitív gondolat vagy közvetlen, isteni közbelépés. Akármilyen ismétlődő útmutatást kapsz, fontos, hogy hallgass rá.”

Bármiben van szükségünk orvoslásra, kérjük meg Rafaelt, hogy vegye körül smaragdzöld aurájával. A kövek közül a smaragd és a malachit testesíti meg gyógyító energiáját.

Maryam2011. május 4. 17:17

narnia:-)))

Tiszta felfogás

Uriel arkangyal

''Figyelj oda felmerülő gondolataidra és ötleteidre, mert ezek válaszok imáidra.''



„Válaszokért imádkoztál, amelyek ismétlődő gondolatok alakjában mutatkoznak meg. Arra sarkallnak, hogy a tettek mezejére lépj, és változtasd meg, amit kell. Ne száműzd a gondolataidat, és ne hidd, hogy csupán képzelgések vagy általános igazságok. Gondolataid most magasabb frekvenciára vannak hangolódva, ahonnan megbízható sugallatokat kapsz. Valamennyi nagyszerű találmány, új vállalkozás és elmélet a bölcsesség ugyanezen egyetemes forrásából táplálkozott. Most te is ehhez az isteni bölcsességhez kapcsolódsz, ezért fontos, hogy megfigyeld és lejegyezd a gondolataidat. Azután pedig cselekedj!”

Uriel neve azt jelenti: 'Isten fénye'. Közismert arról, hogy isteni sugallat formájában világosítja meg az elménket. Valahányszor válaszokra vagy szellemi meglátásokra van szükségünk, forduljunk hozzá, ő mindenkinek válaszol. Akkor tudjuk, hogy felelt a kérésünkre, amikor folyamatosan ugyanazok a pozitív, szeretetteljes és építő gondolataink vagy elképzeléseink támadnak. Ha sietve kellenek adatok (mondjuk, vizsga vagy fontos tárgyalás közben), számíthatunk Uriel segítségére: hamarosan beugrik a válasz. Bízzunk abban, amit küld!

Maryam2011. május 4. 17:17

Alexander, nagyon szívesen. Hú, a bak jegy az elég kemény, bár ilyen idős korban az aszcendens is sokat számít. :) Én egy játékos ikrek vónék:)

Törölt tag2011. május 4. 17:15

Törölt hozzászólás.

narnia2011. május 4. 17:14

kérhetem én is?

Törölt tag2011. május 4. 17:10

Törölt hozzászólás.

Maryam2011. május 4. 17:01

Alexander:)
Ha jóó, akkor csak így tovább:)

Szenvedély

Hániel arkangyal

''Újra föllelkesültél a szerelemben és a hivatásodban. Bízz a lángban, és ússz az árral.''



„Ha biztonsági játékosként élsz, előbb-utóbb beszürkül és elfásul az életed. Több örömért és határozott irányításért fohászkodtál. Én úgy mutatom neked az utat, hogy meggyújtom szenvedélyed lángját. Biztonságban vagy, nyugodtan kockáztathatsz, és követheted dédelgetett álmaidat. Kérj meg, és én veled tartok a szenvedélyed kijelölte úton, hogy vezesselek, és tápláljam a lángod. Amikor izzó lelkesedésed mentén erős bizonyosság kerít hatalmába, figyelj oda, mert így tudatom veled a következő lépést.”

Hániel nevének egyik jelentése: 'Isten dicsősége'. Abban segít, hogy mindent a maga teljességében éljünk meg. Felszínre hozza rejtett adottságainkat, és segít csiszolni rajtuk. Amikor immár mesterfokra fejlesztettük a képességeinket, és eredeti szenvedélyeink szolgálatába állítjuk, igazi isteni csoda történik!

Törölt tag2011. május 4. 16:47

Törölt hozzászólás.