Elb****tt Benjamin Button

Zoltanus•  2014. november 15. 18:18

Az az érdekes, hogy nem vagyok megkeresztelve, katolikus egyetemre jártam, és még nem találtam meg a hitem. Mindig úgy éreztem, hogy az az epifánia, ami a vallásos emberekre jellemző, sosem lesz meg bennem. Aztán rájöttem, hogy nagyon erős hitem van. Képes voltam hinni emberekben, a szerelemben.
Szépen lassan rájövök, hogy mindannyian falakat építünk, egész életünkben. És ha megbántanak minket, mint valami román vendégmunkás, felépítjük a falat, amit aztán egy német mérnök sem tud lebontani. És akárhányszor megbántanak, mint valami elb*szott Benjamin Button, visszafejlődünk és meg kell tanulnunk újra mindent. Újra nevetni, újra boldognak lenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Anaid2018. szeptember 27. 16:47

talán ez a baj... falakat építünk hidak helyett....elzárkózunk a k..va erős, áttörhetetlen falaink mögé s azt várjuk, hogy valaki teremtsen végre kapcsolatunk velünk, mentsen meg minket....miközben mi magunk nem akarunk már semmit...talán .

Molnar-Jolan2014. november 15. 20:25

Ajjaj, bár katolikusnak kereszteltek, de folyton meg kell néznem, mi az az epifánia, olyan gyakran emlegeted, de mindig elfelejtem. :-)