Az imádság ereje

Zoltanus•  2013. október 17. 17:00

Diamond D bordélyháza, a hatalmas keresletre való tekintettel, az épület bővítésébe kezdett. A helyi baptista egyház mindezt nem nézte jó szemmel, és kampányt indított az intézmény ellen. Az építkezés végén, a nagy újranyitás előtt, egy villámcsapás miatt, porig égett a frissen felújított ház, amit a hívek nagy örömmel vettek tudomásul. "Az imádság ereje" - mondogatták.

Az események furcsa fordulatot akkor vettek, amikor Jill 'Nagy Dudák' Diamond, az intézmény tulajdonosa beperelte az egyházat, mert az szerinte "közvetlen vagy közvetett felelősséggel tartozik az eseményekért". Az egyház vehemensen tagadta szerepét a történtekben.

A bíró, elolvasva a per iratait, így nyilatkozott az első meghallgatás után: "Nem tudom, hogyan fogok dönteni ebben az ügyben, de a papírokból számomra az derül ki, hogy van egy bordélyház tulajdonos, aki hisz az imádság erejében, míg egy egész egyházi gyülekezet szerint úgy hülyeség az egész, ahogy van."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Carla32013. október 17. 17:50

Hát igen, ez a nem mindegy!!!
;-)

Mikijozsa2013. október 17. 17:43

Hát...attól függ, ha én pl, kérem az Istent, hogy a Bank írjon 1 milliót a számlámra, mert eltűrtem neki az összes csalását és nem tiltakoztam, miközben állampolgári kötelességem lenne, akkor talán, ha kiderül, akkor meg én vagyok a bűnös, hogy meghallgatta az Úr? Annyiban biztos én, mivelhogy az Úr ellen az ügyvédek sem bírtak fellépni, olyan kell keresni ,aki istennél könnyebben elfoghatóbb.

Törölt tag2013. október 17. 17:07

Törölt hozzászólás.