Fekete Félperces

YuEt•  2017. február 17. 11:56

Az egyes szorzótáblának sajnos nem sikerült megbarátkoznia önnön, a saját maga szerint gondolt haszontalanságával, ezért mély depressziójában és halálra gyötört unalmában “Zs” betűvé változott.
Új bőrében beállt, kényelmesnek hitt sorába, az "A" betű elé egy kicsivel (ahol mint tudjuk, nem sok hely van már), ugyanis nem tudhatta pontosan - lényéből adódóan - hová is kellene lépnie. De hát ez akkor éppen nem is számított, ahogyan semmi más sem. 

Boldogság gyötörte.
Így az abban való felismerésében, hogy nem kell soha többé bebizonyítania azt, hogy a számok vannak (legalább egyszer), örömittas ugrándozásba kezdett. 

Eme "odanemkoncentrált "illuminált tánca közben megcsúszott és lezuhant az ABC széléről.
Így Történt, hogy mivel a gyerekek nem tudtak az általános iskola 2. osztályába lépni - hiszen egytől egyig megbuktak matematikából, 

a magyar ABC első betűje előtt pár centivel pedig az emberek kénytelenek voltak ábrázolni egy 45. vagy 0. betűt, ami valahogy így nézett ki lepottyant torzulatában:
ND.se' -ejtsd: [DDZSSSDSEEÉJEGRASSAN] - következtében ha jól tudom sok költő és író, újságíró és politikus -és- végezte elmegyógyintézetben vagy egy kanál vízben. 

Rövid időn belül az egész világ megkergült, amikor is őrületében naprendszerré változott és beállt galaxisunk szélére.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!