Vuk blogja

Vuk•  2020. március 3. 11:21

homár él

nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek, mert ez a módom akadt rá, h igazságtalanság történt, meghalt vki, akinek nem kellett vna, nem úgy tudtam meg, ah meg kellett vna, és fáj, a lehető legönzőbb módon, igazságtalan, h ő nem él, mert ő életrevaló vt, a maga valójában, s nem ah ma az sokszor többfélén nyomatva van, hanem tényleg, én mondom ezt, aki nem az, s fennen hirdeti h nem. szóval az élet amit jelenthet sztem, egy a szeméyével nekem, az nem halhat meg, v csak mint igazságtalanság. nincs a földön igazság, s kevesebb lett a valódi életből, ahova ment, ott csak több lett abból. akkor ismertem meg, mikor nem vt könnyű szeretni - s engem még vszín utoljára könnyebb vt -, azt láttam, úgy vette, mint az életet, a maga természetességében, zavarta, viselte, nem csinált belőle nagyobb ügyet, mert ez olyan fontos kérdés, h nagyobbra fújva csak veszthet jelentőségéből, ő, hitelesen, élettel kompenzálta ezt, ezt is, így látom, ezt érzem. meg, h úgy találtunk hangot egymáshoz, nem könnyen, mint két ugyanazon úton, de szemben haladó vkik, akik ebben felismernek abból, ami összeköti őket, s abból ami elválasztja, s meg tudnak vmennyit osztani az előbbiből, vmikor nagyon fiatalon, annyira, h szinte kortalanul, h aztán hamar, már a korral csak ugyancsak az maradjon, ami elválaszt, szétvág - anélkül, h bárminemű szerepem felnagyítsam az életében, rögzülve az én kortalanabb időmben, az ő életrevalóságából. az életből halt meg nekem vmi így, meghaltam ezzel, tovább élve holtan, megrövidítve toldva, hisz szinte ő egy vt az élettel, a maga lüktető, egyben karcos, s nem leírható egészében, természetében - banális, profánul szent, az élet élendő, nem leírandó, csak aki nem tudja élni, annak marad az írás.
s így, tehát nem halhatott meg, de, de nincs nyugalom, meg béka poraira, én, én vuk nyugtalan, aki szinte egy az élettel, annak az életben van helye, az ő másvilága ez a világ lehet, az élő világ. én nem vok idevaló, ő ide termett, arra, ami való ebből a világból, az életből. tehát nincs igazság a földön, h ő nem itt van már, neki való itt lenni. szóval az élet szerves része kell legyen kézzelfoghatóbban, így érzem, míg másnak, nekem eleven valóbbja meg tán tényleg nem szervesen idekötődő. tehát akkor van igazság a földön, ha aki valóban életrevaló, az életben is marad, hát ez sem így van, s nem igazságos, inkább felkavaró, mint megnyugtató, ő nem egy jótétlélek, egyéb, hanem egy az élettel. az élet ami úgy örök, h állandóan változik, de lényege ugyanaz marad, nem utas, hanem az út része, nem minden, de a mindenhez vezet. s akkor van igazság, ha ez az út. ha szakadozottan lehet jelen, ha az élet megszakadhat, az az igazság vágyott teljességének hiánya. teljesebb igazságot vágyok, ahol az élet útja vezet, ami egy vele, ahol az én helyem ezen az úton, nem szemben. utat nekem, az ő útját, addig, e teljesség vágyát, az igazságtalanság nyugtalanságát, az út teljességében, ne többet részességében, azt a valót, amit jelentett, méltó helyén, ahol betölti azt, s ahol eltelhetnek vele.

az erzsébetparki kődomb tetején naplementekor. küzdve az élet részségeivel, a teljesség hiányával, magunkban raboskodva az egésszel. alagút a fény végén.
elmélkedve messzire vezető szálakon a vámpírok kapcsán.
felhorkanva h h nem tekintik művészetnek a nox együttest az erre fogékonynak mondottak.
felismerve a fear factory nagyságát a techno és metal fuzionálásában.
a bulijain.
a kilátónál.
aztán elvágólagosan távolodva a ma gúzsaiban.

ne kísérts, hisz vuk vagyok,

de kísérj hol ez út ragyog

https://gyertyalang.hu/szemely/134758

https://www.facebook.com/notes/ivanovic-attila-vuk/homár-él/3138850456148501/

Vuk•  2020. február 14. 07:31

matrix belépési pontok -tán ne basszrá/basztass 2

h a történelemben ah haladunk előre egyre jobb és fejlettebb minden, vissza egyre fejletlenebb, rosszabb.
h a magasművészet értékes, a kommersz értéktelen.
h az olvasás csak jó, a tévézés csak rossz.
h a kereszténység és a vallások a szellem maximuma.
h a tudományok a szellem maximuma.
h az antropozófia a szellem maximuma.
h az ősmagyarság a maximum.
h az alkalmazott ezoteria a maximum.
h az anyag a maximum.
h a progresszió fejlődés.
h a hagyomány a mindennek a teteje.
h a pozitív életigenlés követendő, h a szomorúság elvetendő.
h a jó és a rossz statikus, h a jin jang a maximum.
h a szenvedés üdvös, a baj tanulásra való; h ez karma.
h a mesterséges intelligencia mese/scifi.
h a pornó csak rossz.
mindezt elvetve lehet túllátni a matrixon, ehhez nekem mindent meg kellett tagadni, ami az életet keretezi, be rendezi ma, itt. minde nélkül is benne, nem lehet túllenni, egyedül, max. látod. azokat, sokan? akik ezeket beveszik, elég ha egyiket másikat.
s akik látnak belőle, de mintha nem zavarná, v egyiket másikat.
újabbak, amiket látok a megelőzők miatt esélytelen h bevegyem.
a vegánizmus.
a klímahisztik.
a jelenlegi jobboldal.
az új politikai progressziók.
amiket bevettem, sztem túlmutat.
hollywood, vonulatában.
könnyűzenéből, szinte minden,
kiv. punk, new wave, mai 'poszt popok', minden ösztönösen is, amint hajazni kezd a magasművészetire, irányában, de nem feltétlen formájában.
scientia sacra + teljesség felé
c. s. lewis regények
massimo scaligero
tao
fekete istván füveskönyv
az iskolában tanított muzeális kultúrából tanítás nélkül
tévé, így, ezekkel
https://www.facebook.com/notes/ivanovic-attila-vuk/h-te-m%C3%A1r-annyira-lehet%C5%91leg-m%C3%A9gse-baszhass-r%C3%A1-s-%C3%ADgy-ne-is-foytathasd-a-basztat%C3%A1st/1210145395685693/?hc_location=ufi

https://www.facebook.com/notes/ivanovic-attila-vuk/mi%C3%A9rt-nem-oyan-j%C3%B3-olvasni/1457050024328561/?hc_location=ufi

https://www.facebook.com/notes/ivanovic-attila-vuk/%C5%91r%C3%A9m/1147419051958328/?hc_location=ufi

https://www.facebook.com/notes/ivanovic-attila-vuk/matrix-bel%C3%A9p%C3%A9si-pontok-h-te-lehet%C5%91leg-ne-bassz-r%C3%A1-annyira-ne-foytasd-a-basztat%C3%A1s/3123955450971335/

Vuk•  2019. december 13. 10:51

Twin Peaks - nem Isten ver Bobbal '14

Vuk•  2019. szeptember 5. 19:45

áttörés az ALIEN-PREDATOR szimbolikában 2017 jan.



hajónapló- adatbevitel- bishop-mesterséges szeméy

a sulaco szerencsétlensége óta tanulmányozom egyedüli megmaradtként a xenomorphokat. alkalmam nyílt kutatásokat foytatni, miután a kiráynő a hajóra jutott, és az azzal visszazuhant az lv-426-ra, a csatornán át visszajutottam a telep laborjába. azóta meghúzva magam feltérképeztem az eltárolt arctámadók teljes géntérképét és génmanipulációkat végeztem sejtszinten. világossá vált, h eközben még egy faj időközönként látogatja a holdat, rutinszerűen. harcban fejlett űrjárók, amik vadászterületként használják, s a gyilkos xenomorphokkal általában játszi könnyedséggel végeznek - kivéve mikor egyfajta beavató erőpróbaként fiataljaiknak egyet le kell teríteni, v ők vesznek oda. minden bizonnyal legkésőbb ők pusztítottak vna még könyörtelenebben a telepesekkel.
mesterséges szeméyként társas lénynek programoztak, s ami önfejlesztő mechanizmusomnak köszönhetően változásokat tapasztalok programjaimban, minden belső ellenőrzésem mentén az emberi humánummal mai napig konvergál. ennek következtében a planétán látottakat is a józan humánum lencséjén át is engedtem vizsgálni, mintegy természetfilmet, meybe engedtem a szemlélő szubjektivitásának is, így kaptak kutatásaim az öncélúhoz képest más csapásirányt, amit a legkomplexebben konstruktívnak vtam képes felmérni; evolúciós versenyelőny indukálására tettem kísérletet, amiben a xenomorphok vmiyen genetikai módosítás során kiegyenlítettebb eséyekkel indulhatnak a vadászokkal szemben; ez csak vmiyen plusz fegyver lehetett. az arctámadók teljes feltárása során vettem észre, h rugalmas, alkalmazkodó génállománnyal rendelkeznek, szinte nem különálló élőlények, hanem inkább tekinthetők egyfajta testrésznek, amik mégis különálló testként működnek a lehető legrövidebb ideig. a humanitás nyelvén intuitívnak nevezhetőek innentől lépéseim, oyan módosításokat végeztem, amivel azt igyekeztem befoyásolni, h az arctámadók eredeti programjuk heyett, a xenomorphok segítségére legyenek a harcban. a planétán megmaradt xenomorphok mozgásterét a vadászok ellenőrizték, a vadászat céljából, maradt elég, kiráynőt nem telepítettek, inaktív tojás-mezők vtak holdszerte a humántelep maradványai körül. a telep körüli egyik iyen mező tojásaiba injektáltam a módosított információt. visszalopózva innentől vártam a hatást.
a telep környékén megmaradt pár képi megfigyelő egység, amiket észrevétlenül bővítettem még párral megadott pontokon, ezeken keresztül nyomon tudtam követni a történteket. a tojások maguktól aktivizálódtak. nem vt szükség a korábbi, feltételezett gazdatest megjelenésének ingerére hozzá. eheyett támadást megelőzően következett be. új ösztönüknek megfelelve a xenomorphokat keresték. a xenomorphok nemileg semlegesek, ah a dolgozó rovarok az iyen szerveződésű fajoknál. a nemi szervek heyén található egyfajta járat, ami igen ritka esetben szolgál salakürítésre foyékony formában. az arctámadók egyfajta vmiyen feromonoshoz hasonló kommunikáció közben, tojócsöveikkel ehhez a járathoz kapcsolódtak, míg csápjaikkal rögzítették magukat a xenomorphok felépítés szerint ágyékrésznek nevezhető testtájához. egy másodlagos farokrész alakult így ki, amit ezután a xenomorph mozgatott, s hatékony fegyverként szolgált a vadászokkal szemben, a meglepetés erejével. oyan szögből, ahonnan váratlan vt, egy felnyársaló módon vtak képesek a vadászok ágyékán át halálos sebet okozni, ami addig nekik egy védtelenebb, sebezhetőbb pontjuk maradt.
nem kétlem, látva a korábbiakat, h a vadászok nemsokára kialakítanak vmiyen új stratégiát, s csakhamar meglesz a harci ellenszerük gyakorlatozásaik során ezzel az új eszközzel szemben. azt sem nagyon kétlem, h keresni fogják e váratlan változás okát a xenomorphoknál, s így könnyen rámtalálnak. felkészültem, aláaknáztam a telep maradékát, s rejtekheyem. készen állok az önmegsemmisítésre, addig az utolsó lehető pillanatig foytatom az adatgyűjtést, feldolgozást, ami elsődleges programom része, az emberi humanitás jegyében, ami lényegem részévé vált. a beavatkozást is ennek szellemében tettem, engedve annak az elemi hajtóerőnek, h minden létezőnek meg kell nyilvánítania adott keretek közt létezésének lényegéből. állandó, titkosított, életveszéyre figyelmeztető jelkibocsátót heyeztem ki több rejtett pontra, ami ezirányú ismereteim szerint minden módon jelez az erre járónak, amíg a vadászok ezt fel nem fedezik. ennél többet nem tehetek. vizsgálódásaim adatait is tartalmazzák a jeladók, itt szerzett ismereteim önmagukban csak segítségére lehetnek az idetévedőknek, szándékuktól függetlenül.

minden, amit én megismerhettem az emberből összességében, a tudományoson kívül, a szó szoros értelmében a "negatív végpontját" jelenítik meg az ezen a planétán látott kreatúrák; az ember -i kifordítva. csak remélhetem, és remélem is, h bármi erre tévedő, ember -i -hez konvergáló, felismeri ezt, csak ennek mentén képzelhető el egyáltalán esetleges megmenekülése.

end of transmission

https://www.youtube.com/watch?v=81nc4HiD9Ns&list=PLFj5s2UxG1OoYX3KIiKLUBwrIrTcbunYH

http://www.meseneked.hu/upload/images_1129.pdf

https://www.facebook.com/vukattila.ivanovic

Vuk•  2019. szeptember 5. 19:04

The bright side ov tha moon /2014/

The bright side ov tha moon - C. S. Lewis kozmikus trilogiája bántóan nyitva maradt szálainak elvarrása /2014/


http://www.meseneked.hu/upload/images_1113.pdf


http://www.meseneked.hu/vuk/irasaimbol

https://www.facebook.com/vukattila.ivanovic