Te hogy mondanád el?

November22•  2022. június 4. 23:16  •  olvasva: 110

 



Anya nem miattad sír. Téged nagyon szeret.Csak anya nincs jól.. Anya próbál mindent jól csinálni, csak nem könnyű neki. Erősnek kellene lennie, de te is látod hogy nem az. Fáradt és fél. Fél hogy valamit elront, és nem lesz jó neked.  De anyának szüksége lenne térre, életre rajtad kívül is. Szeret, de néha kérne egy órát az életéből. Egy órát amikor nem dolgozik, nem házvezetőnő, nem betegápoló. Nem anya, és nem konyhalány, vagy szakács. Amikor nem éjjeliőr, és nem szobalány. Tudom hogy nem a te hibád, és remélem te is tudod. Sosem éreztem úgy, hogy így lenne. Tényleg csak Miattad érdemes élni Életem. Csak nem akarom elrontani. Pedig már annyiszor megtettem... Lehet hogy könnyebb lenne az anyukádnak lenni, ha állna még valaki mellettem. De sajna nem. Melletted is csak én vagyok Édesem.  Néha sok hogy minden csata az enyém. Könnyek között is az én mosolyom várod, s nem csak várod, megcsinálod. Áldás vagy nekem Kedvesem. S én próbálok nem az átkod lenni, próbálok szüntelen.



2022.06.04.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Rezi2022. június 24. 11:33

Hónapok, s tán lassan évek óta azon gondolkodom, hogyan mondjam el neki.
Persze már próbálkoztam, de nem egyszerű.
És nem elég egyszer elmondani.
Ez egy hullámvasút.
Egy ideig jó az összhang aztán kezd megint minden a nyakadba zúdulni és ott vagy hogy kész, ennyi volt, nem bírom. Elfáradtam, belefásultam, kikészültem, összeroppantam.
De csinálni kell tovább.
Pedig nekem segítségem is van. De hidd el, ez sem jobb.
Szétszakadok, mert igyekszek mindenkinek úgy megfelelni, ahogy az neki jó.
Úgy nevelni a lányt, hogy az mindenkinek jó legyen.
Persze mindenkinek más a jó, én meg a kör közepén állok, hallgatom, hogy ezt így, azt úgy kéne és közben üvöltök. Belül üvöltök és semmi másra nem vágyom csak hogy megálljon az idő.

Mikijozsa2022. június 24. 10:51

a gyermek az ember fiatalítója, nélküle a 20 éves is öreg mámika

liketorn2022. június 5. 06:32

Szerencsére (még) nem fizetős a bölcsöde, óvoda, iskola. Ausztriában pl. már igen... Kitartást és türelmet nektek! :(

skary2022. június 5. 05:02

nagyonakarodhogysikerüljönhogynesikerüljön