Az élet biztosító "ruhája"

Ametisz•  2017. február 18. 19:58

  Jó értelemben ötös pacsival bemérve, az egymásra hangolódás harmonikus szentélye ott kezdődik, ahol a maratoni beszélgetések gyömölcsözön láncszemein képződő minőségi idő, a szívbonbon finomságán összhangot kandíroz, a lélek belső hang perceibe épült, nagybetűs megértés-centrikus-sors-elv-társsal.  Ebben a helyzetben, a  legszebb emberi érzés akkor kacsint, amikor a láthatatlan kisugárzás szálak természetes ösztön fényén, a kölcsönös légzés-pulzus-szívdobbanás együttható köszön. Kuriózuma, hogy a test-szellem-lélek rezdüléseiben ott van a haptonómia finomsága. Nincs fizikai kontakt, de mégis érzed az érintés létét.
A "fenemegette" viszont néha teszi a dolgát, mily nagy szerencse ez nekünk, hiszen áldás akkor, ha porszemnyi kisördög képében érkezik. Szóval ....  - Helló, hoztam egy kis tüske-bökit, úgy gondolom bennem hagyott valamit az élet-szabó-mesteri-én, muszáj ezt most kiszedni, beszélgetős ziherejsz "mily csodás biztosító tűvel" .   :)
Szerintem, ezt legjobban egy pool biliárd 8-as játék szemlélteti. Megfogjuk a kommunikációs " sétapálcánk " , és a még nem begolyózott gondolat-gombócunkat, kedves hangokon, csillagos mélykék panoptikummal útjára indítjuk arra felé tendálva, hogy elnyelje a " volt-nincs " érzés. Ütköztetjük ide-oda. Az egyszínű EGO-t és a zebrán átkelő csíkosat. Csippcsirippelni kell mindennek Á-tól Cettig. Akkor vagyunk kész, ha kilőttük a mély fekete 8-as kör-találatot. Itt van az a mag, mely minden egyes alkalommal arra tanít, hogy a " soha többet fölemlegetős " típus kategóriába kell tennünk. Végül ott marad a puha filc " pázsitján ", a szívcsakra szÍnén, az a " fehér habcsókos íz-rakéta " , mely a tisztán, őszintén kisugárzó lélektérben áramoltatja azt az érzést, mely azt mondja: - A boldog életünk minden szempontból biztosítva van. Fedezetnek a szívcsücsök mindent visz világán a szeretet egyezményes jelében a láthatatlan tiszta fehér-arany kincs ragyog. A dallama izzószálainak hőmérsékleti skáláján, egy ölelés beszél.
  Olyan, mint virágnak az eső és a fény, illatán pedig: " Nem tudom meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet. " (Szabó Magda) Ezt a " ruhát " így viselni mindig érték. Csodás biztosító tű.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Ametisz2017. március 15. 22:43

@Steel: Köszönöm Steel...mindig végtelenül jóérzés minden sorod! Ölellek.

Ametisz2017. március 15. 22:42

@Mikijozsa: :) Szerintem a férfi "társadalom" is tud egysmást :)
https://www.youtube.com/watch?v=H_IMnNm5fdk&t=2201s
" Lélekkel találkozni ha csak pár másodpercre is megérezted a lelkedet, az egy életre szóló élmény. a
Az egy hihetetlen dolog. Aki emberrel ilyen történik, legyen egy tragédia folytán vagy bármiféle dolog folytán, azaz ember megfordította az életét. Így jártam Én is. " ( Gunagriha )
https://www.youtube.com/watch?v=L4i3k0YFP_Q
Auguszt Bárió is tud valamit.
Köszönöm Miki, hogy mindig jössz! Örültem Neked! :)

Ametisz2017. március 15. 22:26

@BakosErika: Köszönöm Era....én is ölellek.

Steel2017. február 20. 13:21

Hatalmas írás Timi! Le a kalappal! Zseniális szó fűszerek, sodor, mégis megállít,hogy eltűnődj, szuper! És rávilágìt a lényegekre.

Mikijozsa2017. február 19. 17:04

a tű meg az írónő = biztosnő az író:)

BakosErika2017. február 19. 15:47

Igen, így kell.
Ölellek.

Ametisz2017. február 18. 22:44

@merleg66: Köszönöm Gábor...szerintem az életet csak így érdemes élni....semmi másra nincs idő.

Ametisz2017. február 18. 22:38

@skary: Köszönöm skary....szóval te most itt tényleg te... brekegtél valamit " a szem tükrén át a lélekfestészetig " :)
meditálj

merleg662017. február 18. 22:26

Érdekes filozófia! Tetszett az okfejtésed!

skary2017. február 18. 20:01

csak tod a ziherejsztű veszélyes is lehet...nem ott és nem oda szúr...avagy akkor kapcsolódik ki amikó nagyonnemkéne...meg ilyesmi marhaságok...a tűk má csak ilyenök...és akkor még nem is brekegtem a tű fokáról :)