A földet megtámadták az ufók.

Szalaypoci•  2020. április 18. 14:18  •  olvasva: 201

Szónoklatom.


Mélyen tisztelt honfitársaim ! Szeretettel köszöntöm a résztvevőket!

Felhívnám a figyelmet arra ,hogy sikereket értünk el! Fejlesztettük az űrhadsereg rakéta ágyú vetőit. És új lézer visszacsapó íjakkal is rendelkezünk. Az űrhuszár ruha tökéletesen védi a magyar ember bőrét.

A most érkező földönkívüli hadsereg ellen felvesszük a harcot ! Nem csak hazának kell védeni hanem az egész Föld bolygót ! Mivel már tudjuk ,hogy nem egyedül vagyunk a világegyetemben,

Így figyeljünk jobban egymásra! Most egy nemzetként harcol az összes nemzet. Egy mindenkiért mindenki egyért! Összefogunk hisz egy fajba tartozunk hiába különbözünk egymástól gyökerekben ágakban levélzetben és termésben. Mind egy nagy család vagyunk !

Ez erőssé tesz minket a 100 ezer év során nemesített egyedi tulajdonságainknak ,most beérik a gyümölcse. Ha meglátnak minket a ''hangyok,, ők egynek fognak minket tekinteni. Ők nem látják küzdelmeinket, sikereinket ,érzelmeinket , találmányainkat történelmünket.

Ők csak egy másik intelligens civilizációnak fognak minket látni, nekik térkép e táj.

Ők nem tudják hol lakott is Vörösmarty Mihály sem Goethe sem Shakespear.

Most kell rádöbbenünk ,hogy eddigi vívott csatáink ,csak próba volt ,hogy felkészítsen minket az igazi ellenségre egy valódi betolakodóra ki elvenné mind azt mit közösen neveltünk.

Remélem ezek után béke lesz ember ember közt.

Ne feledkezzünk el a többi élőlényről se planétán, kik velünk éltek volna békében ,de mi még is bántottuk. Felfogtuk már ők is csak távoli rokonaink kik kék hazánkért vannak , ők is a mi rendszerünk tagjai kik szeretettel gondoskodnak otthonunkról. Köszönjünk meg a méheknek amiért a virágainkat nevelik a kutyát ki embernek bármikor segít a madarak kik felülről lesik a felszínt.

Igen ők mind a mieink! Éljünk békében lakótársainkkal. Szeressük egymást fajtól függetlenül.

Csak az ember oly hülye ,hogy az ellenkező nemét képes utálni...

De most csatába mert kik az űrből támadnak ránk azok nem mi vagyunk. Már sajna amerikai rokonunkat ,legyőzték... A család többi tagjai ne féljetek ! Még nem látták a magyar huszárt és lengyel testvérünk erős kezét. Kikkel csatába indulunk ,hogy megvédjük paradicsomunkat az idegen kezektől. Kik tartanak még velünk ?? Gyerünk sógorok , szomszédok ,mind fogjatok fegyvert,álljunk ki otthonunkért! Ázsia ,Afrika ,Ausztrália és egész Európa most egyesítse erejét!!!

Ha győztünk ! Mindannyiunk nemzeti ételét tegyük egy nagy asztalra és csapjunk akkora lakomát ,hogy az éhezés megszűnjék a földön!!

Az erő legyen velünk! Mindenki istene védjen minket eme nagy viadal során.!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!