Azta ez a forditó igen csak tud forditani

MrMojoRisin•  2020. április 4. 01:47  •  olvasva: 358

Nem égetik el a Bibliát, sem az tricolor...

Az életben olyan dolgok történnek velünk, amikre nincs magyarázat, és ez ad nekünk gondolatot.

Egy ilyen baleset miatt a Arădeni tűzoltók átmentek, aki ma délután közbelépett, hogy eloltani a tüzet a ortodox ortodox templomban. A tűzoltók erőltetett az ajtót, és miután belépett a belsejébe, azt találták, hogy a tűz az oltár közelében volt. Egy órás beavatkozás után kialudt a tűz.

Mint a tűz végén, elkezdték keresni azokat az elemeket, amelyek a tűz vezettek, hogy meghatározzák a lehetséges okot. Az egyik asztalon, amin több tárgy volt, volt egy Biblia, és benne egy tricolor. Annak ellenére, hogy az asztalon mindent erősen érint a tűz, a Biblia és a tricolor is úgy szökött meg, mint egy csoda!

Mindig van remény!



És az eredeti szöveg.


Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul...

În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit.

Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!

Întotdeauna există speranță!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MrMojoRisin2020. április 4. 13:26

@Mikijozsa: Pontosan ahogy mondod. Én se írhattam volna szebben, de a fenti szöveg akkor is nagyon vicces. Amúgy ez a bing forditója, a googlé valamivel profibb

Mikijozsa2020. április 4. 11:02

Itt arról akar tudósítani az ortodox vallásban hívő valaki hogy a tűzben megmenekült s nem rongálódott meg tévesen fordítva - megstökött a Biblia meg az oláh zászló, ja ez azért van mert merev a nyelvük egy kifejezéssel kifejeznek egy csomó mindent nem úgy van mint a magyarban egy szóval fejezik ki azt hogy valaki megszökik vagy valaki valami megmenekül vagy valamit elszalasztottak dtb