Rosszak vagyunk

Rexusz•  2021. december 7. 10:26  •  olvasva: 139

Fontos ezt észbe tartani!
Az emberek többsége, csak használ/kihasznál. Majd ha már nem kel semmi tőled, hátra hagynak. Te pedig ott állsz a romjaidon, azon filozófiálsz, hogy most megint mit ronthattál el?! Aztán, észre veszed, hogy még csak nem is okolható és nem is vonható felelősségre senki aki hátra hagyott 🤷‍♀️
Mindegy milyen státuszba, de te adtál hatalmat a kezükbe, te hagytad, hogy átvegyék a hatalmat feletted a gondolataid felett. Tehát erről ők igazán nem tehetnek .

De te annál inkább...  Mert hittél megint...
Hitted, hogy a barát az igaz barát...  De látod, hol van mikor kéne?
Hitted, hogy ha valaki érdeklődik utánad, az lehet őszinte.... ugyan már, ki nézi a mai világban a lelked? A mai világ csak a szép arcot nézi, a külsőségeket. Senkit nem érdekel, úgy igazán, s őszintén mi is van benned.
Mert bár persze megkérdik... Te pedig naivan el is meséled, majd biztosítanak rájuk számíthatsz, te pedig naivan ezt is elhiszed...
Hiszed, hogy jók az emberek...  De hidd el nálunk rosszabb félék az univerzumban sincsenek... 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mersinho2021. december 7. 18:41

@okeanus: És ezzel amugyegyettudokérteni

Mersinho2021. december 7. 18:40

Igaz, de mindig vannak a kivételek, és ugye ez erősíti a szabályt

Mikijozsa2021. december 7. 17:11

egyszer voltam Baróton, mondták ott van a híres mesemondó -BENEDEK ELEK szülőfaluja valahol kis Baconban ha jól emlékszem, kérlek arról is írj nekünk., most i van arra felé?

okeanus2021. december 7. 10:51

Miért gondolod, hogy az emberek többsége kihasznál? Ismered őket? Vagy általánosítasz? Esetleg látatlanban mondasz ítéletet?
Ha valaki már meghaladta ezt a rosszindulatú naívitást, akkor neki mit ajánlasz?
Az ember nem jó vagy rossz!!! - az ember jó ÉS rossz...