Kezdj élni...

Rexusz•  2021. december 3. 16:10  •  olvasva: 89

Mindenki akar mindent, de tenni, megdolgozni, megszenvedni is akár érte ha kell, na azt már nem! De ha viszont a másik próbál, igyekszik változtatni akkor persze , hamar azon kell dolgozni, hogy lehuzd őt, le nézd,  le szóld, csak mert Ő MERT, míg te gyáván csak vársz a "csodára!" Viszont tudod, csodák is csak azokkal történhetnek akik hisznek benne, és tesznek érte ❤ Akkor, hidd el, ha megmozgatsz mindent, azért,  hogy önmagad legyél, azért,  hogy jól érezd magad, és hinni kezdesz magadban, még az univerzum is segítségedre lesz, s egyszer csak azon veszed észre, hogy csodák s fények  vesznek körbe!
Tényleg csak hinni kell, merni kell, lépni kell!
Nem később,  nem holnap, hanem MOST!
Mert a hallogatás képes a "későbből" és a "holnapokból" éveket rabolni el tőled!
Gondolj bele... anélkül, hogy megpróbálnád, harc nélkül feladnád? Tényleg iyen könnyen hagyod, hogy elvesszenek talán legszebb éveid?
Ne hidd, hogy nekem/neki könnyebb... Senkinek nem könnyű kilépni a "megszokott" monotonitásból, senkinek nem könnyű a saját kis komfort zónáját elhagyni!
De... hidd el,  mikor megérted, megérzed mit kapsz ezek elhagyásával, határaid feszegetésével, akkor már minden percben csak azt akarod, s bánni fogod az elrabolt, elpazarolt éveket melyeket te adtál át a "hallogatásnak"!

Tehát ne a másikat blamáld s a végén még ő a rossz azért mert te gyáva vagy és félsz szembe menni akár az egész világgal is ha az kell ahoz, hogy jól érezd végre magad a "bőrödbe" az "életedbe"!
Hanem kezdj el ÉLNI! ❤
Lassan de nekem is sikerül és ha nekem megy akkor bárki másnak is 😌

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!