Laguna Maria konyhája
Rakott krumpli
Földnek rögjét megfőzöd
Ruhájától megszökött
Tyúknak jussa keményedjen
Hűtöd, töröd, jó sok legyen
Sonka csíkok sorakoznak
Kolbászból is jó nagy adag
Hagyma fokát összenyomod
Bocifölbe kavargatod
Szeleteket sorba rakod
Tejnek főlével locsolgatod
Zsiradékod csurgathatod
Reszelt sajttal doppingolod
Tetejét most jól megkened
Fehér legyen mint a hórengeteg
Aranybarnára sütögeted
Tányérra rak, megeheted.
Bánya alját ki ne hagyd
Attól lesz minden étek finomabb.
Harcsapaprikás
Kopoltyúsnak filéjét kockázod
Malom pornak fehérjében forgatod
Hasaalját aprítod és pirítod
Teperkéket tányérra kirakhatod
Lisztes halnak kockáját most ráteszed
Kérget kapjon minden oldal ne feledd
Megsült halad tányérra kiemeled
Mehet bele könnycsurgató, rengeteg
Pörkölt alap készítése gyermeteg
Piros por és ahogyan ép kedveled
Rottyanjon pár percig még az alapod
Tejnek fölét pár kanállal rakhatod
Uszonyosnak sült kockája megy bele
Hamarjában kész halászok eledele
Jó hozzá a nagy galuska deszkáról
Legjobban a túrós csusza, jól passzol
Brokkolikrém leves
Könnyfakasztót vajon kissé párolod
Zöld kalapot lábosba leszabdalod
Földnek rögjét kockázva még adsz hozzá
Nyakon öntöd vízzel, mondod, usszááá mááá
Sóval, borssal ízesíted kedvedre
Szerencsdiót vakarsz bele késhegyre
Főzöd, figyelsz, hogy ne főljön sokáig
Botmixered előveszed nincs más tip
Levesz tűzről 2 percig jól mixeled
Ízlés szerint még fűszerezheted
Tejszínnel hígítod, hogy krém legyen
Tányérra rak, én levesgyöngyel díszítem
Jó hozzá még kenyérkocka
Vagy kis reszelt parmezánka.
Túrós tészta
Malomból egy véka lisztet megveszel
Fészek aljból tojásokat keresel
Gyúrsz belőle metéltet de rendeset
Négy percen át bugyogtatva főzöd meg
Pirongatod malac aljat öregre
Díszítésnek emeljél ki belőle
Fehér rögöt teszed rá zsiradékra
Lisztes csíkot meg a tetejéra (e)
Megpirítod jócskán a tésztádat
Tejfellel és szalonnával szépíted fatálad
Fatális tévedés, hogy.........
Nem. A tésztát nem mosssuk le, soha.
Bolognai spagetti
Könnyfakasztót megpárolod
Darált malacod ráhalmozod
Pirítgatod most egy kicsit
Husod jól kifeféredik
Adsz hozzá még kicsi fűszert
Hapci port, meg ami még kell
Öreganyó, oregánó
Olasz étel, mind nagyon jó
Főzöl hozzá egy kis tésztát
Al dente, usszanak a giliszták
Összetevőt jól kevered
Tepsibe is beteheted
Reszelsz reá sajtot, simát
Sütöd jó félórán át
Tetejére ketchup menjen
Kész ebéded, egyed menten