Kiegészítő a HALÁLJELENÉSEK első részéhez(+18)

Seeman•  2013. október 2. 16:11

Nos, mivel rájöttem, hogy nem az igazi ez a téma, pontosabban hiányos ÉS beleköthető, ezért le is vettem. Majd arra is rájöttem, hogy az apámmal való eset ki nem bontása hiba. Tudjátok mit? Megkapjátok. Egy kis részlet, amit KÉNYTELEN VAGYOK ide ki tenni, mert egyesek PANELSZERŰEN le h...zzék apámat, és még annak is gondolják. TESSÉK: 

Apát újra kellett éleszteni, mert megcsapta az áram. Ugyanis mint kiderült, hogy anno a fürdőkád védőföldelését bekötő hitvány villamos emberke, nem kötötte be azt. Ez akkor derült ki, mikor a nővérem elment fürdeni az ez előtti napon, amikor is anyámmal találkoztam, és elkezdte rázni az áram, és segítségért kiabált, majd apám megjött és kivette a kezéből a tusolót, ami által nem a nővéremet rázta tovább az áram, hanem az apámat rázta tovább. Mivel apám nem tudta, hogy a tusoló rázta a nővéremet, mivel áram alatt a nővérem reflexszerűen ösztönösen segítségért kiabált, és nem tudta tájékoztatni apát önhibáján kívül arról hogy a tusoló ráz, így apám hátra dőlt, és beverte a fejét a radiátorba, ami által a eszméletét vesztette, és kiejtette a kezéből a tusolót. Így nem rázta tovább az áram, de újra kellett élesztenie nővéremnek, akinek a mentősök segítettek az újra élesztés végrehajtásában, telefonos kapcsolaton keresztül.

REMÉLEM TÖKÉLETESEN ÉRTHETŐ. NAGYON REMÉLEM. HÜ...ZNI pedig NEM ITT KÉNE. CSAK ÉRTELMES KOMMENTEKET FOGADOK EL, PÉLDÁUL ATTÓL AZ ILLETŐTŐL EGY BOCSÁNATOT AKI LEHÜLY...TE APÁMAT. Nagyon is remélem, hogy megkapom. Nem is azért, mert az apám meg minden, hanem, mert erkölcsileg megkérdőjelezhető az illető. VITÁT, EGYÉB BOTRÁNYT keltő KOMMENTET, NEM FOGADOK el.

KÖSZÖNÖM!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Seeman2013. október 3. 21:33

Ez van. :(

Törölt tag2013. október 3. 09:03

Törölt hozzászólás.

Seeman2013. október 2. 21:20

:(

Torpilla31812013. október 2. 20:21

....:(