prózák

kevelin•  2021. június 23. 06:41

Miki. és Reni 7.rész

Nem Miklós nekem nem elég a boldogsághoz  ez a gőztisztitó, én egész másra vágyom.Sőt a porszívócső sem mosolygott Nikike. Ez jó gondolta magában Miklós a firnyákos. Ha valami bonyodalom akad kettőnk kapcsolatában Niki lesz a felelős, hisz ő  kezdemènyezett.

Na mond szívem mire vágysz?

_Egy jó nagy adag fagylaltra, mielőtt hőgutát kapok._Máris rohanok csak adj pènzt mert egy büdős vasam sincs. Csalódottan nyúlt pènztárcája után Niki. Jó szereti Mikit de mindig mindent neki kell fizetni, ez kissé kiábrándító. Már nem is akar hozzá menni, úgyis válás lenne a vége.

kevelin•  2021. június 21. 22:44

Miki... és Reni 6.rész

Jó kérdezz csak  .Oké - Szeretsz egy picikét is?   Hát persze szólt a válasz.   Most itt az ideje, hogy komolyan beszéljek, nem szúrhatom el, akkor végem -gondolta Miki, és bele kezdett  mondkájába.

Változást akarok kedvesem mondta két csók közt i.   Úristen az ijedtségtől hatalmasat dobbant Niki szíve, mire gondolhat Miki mi az a változás csaknem megkéri kezét.

Ne most minden olyan szép és jó  .Számomra tragédia lenne a változás-nèzett esdekelve őzike szemeivel. Ne fèlj kicsim nem fog fájni,hidd el ez az egyetlen megoldás.  Jaj Miki mondjad szorította össze két  öklét,  hátha könnyebb így vègig hallgatni szerelmèt.
Dobd el a porszívót csővèvel együtt-kezdett mondókájába odaadóan Miki. Vegyünk egy Prime steam mop nevezetű göztisztitót, meglásd boldog leszel vele is


Fórumban adott 3 szó- változás tragédia megoldás

kevelin•  2021. június 8. 13:05

Miki. ..és Reni 5.rész

Megöllek te szemét,most kivégezlek, hallatszódott a lakásból.  Segítek Nikikém_mondta Miklós  lelkesen a kitárt  ajtóban. Oksi Miklóskám  válaszolt széles vigyorral  Niki.,gyere!

Pár pillanat  és cipőt lábat nem kímélve együtt taposták a fürgén futó amerikai csótányok vörös haját .Szeretlek  Miki_ gondolta közben Niki és szorgalmasan fújta a mérget.

De maszkját elfelejtette  felvenni és a spray  folytó gázától már kezdett rosszul lenni nehezen vette  a levegőt, köhögött.  Jobb lesz ha abbahagyjuk Miki _mondta  Niki. Persze már  a szemed is vörös_felelte beleegyezően Miki_mosakodjunk meg!

 Hamarosan helyre állt a rend. Svábok, csótányok  visszahúzódtak  rejtekhelyükre, és végre hozzá jutottak a kitárt ablakokból  beáramló friss levegőhőz ,  Nagyokat  szippantva megkönnyebbülve belekezdett 

mondókájába  Miki. Szeretnèk valamit kérdezni _.mondta miközben bele nèzett  Niki kivörösödött szemébe. Kérdezd csak Mikikém _,,volt a válasz.

kevelin•  2021. május 29. 05:39

Miki ......,4 . rész

Talán Nici  Nici lenne az a nő, akire vágyik. Ha  nem sikerült volna olyan rosszul az az első randevú, ha nem csúszott volna el a banánhèjon, ha  nem esett volna a falnak, ha nem durrant volna együtt a lufival. Kèsz  gáz. 

Mit ad isten, este már egy virágcsokorral  kezében csöngetett  Nici ajtaján

kevelin•  2021. május 28. 09:24

Miki és... Reni 3_adik rész

Nem érezte jól magát, pedig álnok gaztevő létére ,jól élhetett. Szerencséje volt. Nagybátyja a legfelsőbb bíróságon ülnökkènt dolgozott. Ő segített, hogy büntetését némileg enyhítsék, sőt álmai is teljesülhettek. Színészkedhetett. Mi kell ennél több,,? Egy jó nő, egy jól főző nő. Talán még megtalálja,. Nehéz dolog ilyet találni a pidzák, és chipsek korában.