Miki és ..Reniből Istvàn bà

kevelin•  2022. április 23. 08:20  •  olvasva: 69

Mig Istvàn bà magànyàban morfondirozgatott dagi Reni gondolataiban különös érzések kezdtek eluralkodni.Kanapéjàn lustàn oldalra dőlt és Milói Vénusznak érezte magàt.

Jó van rajta egy kis husi, de ettől még csinosabb. Keresztanyja is megmondta, sőt biztatta, csak igy tovàbb Renikém, szépségkiràlynő is lehetsz  ha igy folytatod. De neki csak Istvàn bà kell. Vagy nem,? Csàbitó a sztàrélet is.

Mégis, töprengett - ha Istvàn pàr napon belül nem hívja fel, fogyózni kezd. Most olvasott a banàn diétàról, kipróbàlja, hàtha.. 

Lusta mozdulattal feltàpàszkodott, fogta telójàt, megrendelt egy pàr fehér műszörmés csizmàt, és két finom parfömöt. 

El is telt igy a napja, és elfogyott jó pàr forintja. Màsnap megkapta a csizmàt.Na végre_megvan.

Mikor felpróbàlta macskàja-egy hatalmas fehér kandur- mérgesen szembe szàllt vele,morgott nyàvogott albinó tigrist alakított. Elülső làbait felemelte mint aki  kapar és vésztjósló integető mozdulatokat tett.

Hűha ez a fehérszörű csizma nem tetszik a cicusnak , pedig olyan szép. Kis buta àllapította meg magàban,és csúnyàn nézett kedvencére.

Elképzelte  Istvàn mikor meglàtja,úgy megtetszik neki, hogy rögtön meghívja vacsoràra-sültràkot fog rendelni az olyan előkelő.  Aztàn közelebb kerülnek egymàshoz, Istvàn megérzi finom illatát, és örökre egymàsé lesznek.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mikijozsa2022. április 23. 10:27

ó a sültrák nagy ínyenc :)

skary2022. április 23. 08:30

macskabundás csizma :)