Miki és ..Reni 30-adik rész

kevelin•  2022. január 4. 00:48  •  olvasva: 84

Karácsonyi lázban égett a város.Öregek kezében teli szatyrok, fiatalok lábán új drapp bakancsok viritottak. Romantikus ám ambiva lens képet mutatott az utca. Az emberek  csodát vártak az ünneptől , ám nem találták sokan  csak a sétány fáinak led  fényét.Jézus helyett ördög jött.A kényszer a zabálás ördöge.Hizást és gyomorrontást hozott magával. 

Szomorú karácsony mikor a halál arat. Így történt ez a színpadon is. Komikumból dráma lett. Pedig igazán jól indult a darab. Kacagott a közönség mikor berontott Karesz a nagynevű színész, és orrhangon ecsetelte az újrahasznosítás ártalmait.

Ebből neje persze semmit nem hallott mert boros üveg dugólyából faragott füldugóval voltak elzárva fülnyilásai.  Büszke volt magára

Ibolya _ szintén híres színésznő-éppen cipőfüzőből horgolt bevásárló szatyrot egy eltört polcdarabbal- nem talált más alkalmatósságot- És ebben a pillanatban Karesz elvágodott _  gyanús volt ez Ibolyának nem ennek a jelenetnek kellett volna következnie .Mikor a függöny legördült döbbenten vette észre a társulat ez nem vicc. Karesz meghalt. A darabot viszont folytatni kellett .Igy lett Mikiből színész. 

Karesz törtető ambiciózus ember volt, Miki az ellentéte, szerény visszahúzódó. De ha kimaszkirozzák és bemesélik neki a tuttit megéri, igy folytatni tudják az előadást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mikijozsa2022. január 5. 13:11

Nagyon tetszik gratulálok

skary2022. január 4. 06:47

azé nem is vok olyan törtető :)