Miki és Niki folytatásos

kevelin•  2022. május 20. 06:28  •  olvasva: 40

Niki nagyon elcsodàlkozott, mikor megpillantotta az üzletbe belépő hölgyet.Ki ez a hölgy és honnan jött vajjon,,?, Hozzà hasonlót gyerekkoràban làtott utóljára mikor Klàrika néni a technikatanàr gyurmàból formàzott egy sárkányt  .Làtjàtok gyerekek mutatott a sàrkànyra a csunyàt is lehet szépre gyúrni. Akkor határozta el , hogy fodrász lesz.
De mégis, úgy  meglepődött mikor meglátta a fura arcot  hogy kiejtette kezéből a vörös körömlakkot. Meleg van mekegte, és bekapcsolta a ventilàtort-realy -vàlaszolta fuvóla hangjàn a csúnyasàg.

 Kefe frizuràt kért tört magyarsággal .Allig mert rànézni ,arra gondolt, ha a lidérc testet őlt,igy néz ki. Csakúgy csattogott félelmében ollója, sietett hogy  hamar kész legyen.Kék festékkel befestette  lakkozta tupirozta fényezte  haját  és lám mit tesz a frizura, végül egész jól nézett ki csufinda néni. Na most màr megérdemlem a ràntott húst, hisz oly jó voltam,. Mikire gondolt, együtt vacsoráznak majd.  Az este eljött mint mindig, de Mikit nem hozta el. Hiába várta , nem jött haza.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!