Miki és... 22-edik rész

kevelin•  2021. szeptember 19. 15:36  •  olvasva: 76

Jól van fordítsuk komolyra a szót-húzta össze szemöldökét Miki. Ha eddig nem tudtad, most tudd meg Reni háborúba vagyunk, vírus háborúban. Nem tudom kicsim mond meg te, mi lenne jobb, ha alabárdósként, vagy vírushordozóként vészelném át? Nem jó ez egyik sem, ki a franc kívánkozik háborúba? Inkább beszéljük meg mi lesz ma az ebéd? Na szegénykém mi lesz veled, hisz nincs itthon csak sárgarépa. Reni ha lement vásárolni mindig sárgarépát vásárolt. Több okból is.Szerette és egészségesnek találta. És nem utolsó sorban az még megfizethető volt.Na de azt mégsem adhat egy katonának, így hát megkérte katonáját menjen le vásárolni. Hoppá ez is reménytelen, hisz délelőtt csak a 65 év felettiek vásárolhatnak. Ennek a mai ebédnek lőttek,. persze hisz háború van.
Gyere szívem _ mondta játszunk és elővette dominóját.
Oké _mondta Miki, rámosolyogva a vörös démonra naná hogy játszunk .Letelepedtek a szőnyegre. Nagy meg tiszteltetés,hogy végre nem csak tapoósnak_ dadógta a szőnyeg, de valamiért ezt egyikük se hallotta.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Perzsi.2021. szeptember 20. 09:01

Alabárdos. :-) Bocsi a feladvány szavakért, akkor épp olyan hangulatom volt.:-)

skary2021. szeptember 20. 06:21

nah

Mikijozsa2021. szeptember 19. 18:40

akkora legyen az alabárdja, hogy egyszerre két vírust csapjon agyon, az egyik valami pici legyen a másik meg egy politikus vírus :)

Törölt tag2021. szeptember 19. 17:53

Törölt hozzászólás.