HAJDRIK JÓZSEF: VERÉBMOSOLY

jagosistvan•  2014. február 6. 11:10

HAJDRIK JÓZSEF: VERÉBMOSOLY

 

Oldalszám: 79

Év: 2013

 

 

Borító: puhakötés

 

Egyszerű fehér alapon egy szürke verdeső veréb. Nem rossz. A hátsó borítón a szerző arcképe, amely talán lehetne egy kicsit kisebb. A digitális aláírás viszont tetszetős.

 

7,5 pont

 

 

Belív:

 

A szerkesztés hagy némi kívánnivalót maga után. A margó kezelés minősíthetetlen sajnos, csakúgy ahogy a sorkizárások is a Radnai István Által megírt ajánlónál. Kár érte. A papír ofisz 80g alatti, már ha van ilyen. Azaz ennél csak jobbat választhat az ember.

 

4 pont

 

 

Tartalom:

A költő saját vallomása alapján azt tudom mondani, hogy ebben a kötetben próbál elszakadni az eddig bevált módszerétől, a klasszikus verseléstől, hogy teret adjon a kötetlenebb formáknak. Hajdrik József az évek során, felszedett már annyi rutint, hogy ez nem okozott neki gondot. Korrekt anyagot gyűjtött össze. A cím meg zseniális. 

 

7,5 pont

 

Összegzés

 

19 PONT

 

Nagyon sajnálom, hogy a szerkesztés gyenge minősége miatt az összesített pontszám lefelé „kerekedett”. Ha legközelebb jobban odafigyelnek erre a részre is, mint ahogy régebben is, akkor sokkal, de sokkal többet tudok majd kihozni a következő Hajdrik kötetből. Akit meg csak a vers érdekel, annak azt mondom: szerezzen be egy példányt magának.     

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

jagosistvan2014. február 6. 11:12

A digitális aláírás nagyon tetszett. Majd megkérdem Józsit, hogy hogyan csinálta, alkalmazta.