Poet.hu blog

Poet•  2008. október 31. 16:49

Fejlesztési ötlet

Van egy ötletem, amelyről a véleményeteket szeretném kikérni. Az ötlet sajnos nagyon erőforrásigényes - szükség lenne hozzá önkéntesekre, akik minden egyes hozzászólást átolvasnak -, de segíthet abban, hogy a versek alatt hasznosabb megjegyzések legyenek, a kezdők is több hozzászólást kapjanak, és a hozzászólók is tudatosabban alkossanak véleményt egy-egy versről. Az ötlet lényege, hogy a versekhez írt hozzászólásokkal a hozzászólók pontokat szerezhetnének, aszerint, hogy az adott hozzászólás mennyire volt hasznos, konstruktív kritika. Egy hozzászólás nulla, egy, illetve kivételes esetben kettő pontot kaphatna. A pontokat egy erre kijelölt kisebb csoport osztaná ki, akik maguk nem vesznek részt a versenyben. A pontok alapján lehetne toplistát összeállítani, illetve a legjobbak különböző nyereményeket nyerhetnének.

Várom a véleményeteket!

Poet•  2008. október 31. 04:52

Toplista változások

A toplistákkal kapcsolatos parázs viták miatt a mai naptól az alábbi változtatások léptek életbe:

  • a főoldalról lekerült a 48 órás toplista
  • a szerző toplistában mostantól csak a klasszikus költők szerepelnek
  • a Toplista menüpontban legnépszerűbb versek helyett olyan versek vannak felsorolva, amelyek mindeddig elkerülték a látogatók figyelmét, kevesen olvasták, és nem értékelték őket
  • csak a két hónapnál régebbi verseknél látszik, hogy kik rakták el kedvencnek az adott verset.
Hogy valamiféle toplista-rendszer visszakerül-e, és ha igen, milyen és mikor, további megfontolás tárgyát képezi. Ezzel kapcsolatban minden ötletet és véleményt örömmel fogadok!
Poet•  2008. október 27. 12:54

Poet hírportál

hirek.poet.hu cím alatt elindult új szolgáltatásunk, melyben irodalommal kapcsolatos pályázatokról, rendezvényekről és akciókról találhattok rendszeres hírösszeállítást. Kérlek, ha tudtok olyan témába vágó hírről, amely nem szerepel még az oldalon, küldjétek be a "Hír beküldése" menüpont használatával! Ha ötletetek, véleményetek van az új rovattal kapcsolatban, azt hozzászólásként ide írhatjátok!

Poet•  2008. október 19. 11:48

Poet blog változások és Poet fejlesztések

A Poet blogon a blogok listájában mostantól csak azok a blogok szerepelnek, amikben legalább egy bejegyzés található.

A Poet blog főoldalán található legújabb bejegyzések és hozzászólások száma a nagyobb forgalomra való tekintettel duplázva lett.

Mostantól Holdsugárnak is van joga törölni a moderálásra érkezett versek közül, amennyiben úgy látja, hogy a vers nem felel meg a Poet szabályzatának, vagy egyéb probléma adódott vele.

Az adatlapon keresztül elérhető "hozzászólások" menüponton belülre egy lapozó került, így nem kell megvárni, amíg az esetenként több ezer hozzászólás szövege mind letöltődik.

Poet•  2008. július 15. 17:25

Vers az oldaladra

A Vers az oldaladra menüpontban mostantól megtalálható azon szerzők felsorolása, akik non-profit célra szabadon utánközölhetővé tették verseiket.