Poet.hu blog

Poet•  2009. január 9. 12:29

Blog törlése

Mostantól a blog beállításainál lehetőséged van a blogod törlésére.

Poet•  2008. december 31. 23:58

Új év - új fejlesztések

Az új év alkalmából új fejlesztésekkel köszöntünk titeket!

  • Elkészült a már régóta várt keresőnk, amelyet a www.poet.hu minden oldalának tetején megtalálhattok.
  • Szintén sokan kérték, hogy a kedvenceket átláthatóbb módon is lehessen böngészni, így mostantól lehetőség van kategóriák szerint is listázni azokat.
  • Újra működik a toplistánk, amely a kedvenc elrakások mellett mostantól más adatokat is felhasznál a legnépszerűbb versek kiválasztásához.
  • A kiemelkedő alkotóknak nagyobb olvasottságot biztosítunk azáltal, hogy a lap leglátogatottabb oldalain, a főkategóriákban ezentúl az ő verseik fognak megjelenni. Verset kiemelni jelenleg Für János és Holdsugár tud - amennyiben egy verset szeretnél kiemelésre javasolni, nekik írhatsz. A kiemelt versek a toplista számításánál is előnyt élveznek.
Minden kedves Poetesnek boldog új évet kívánok!
Poet•  2008. december 29. 01:42

Apró módosítások

A mai Poet találkozón felmerült ötletek alapján két apró módosítás történt az oldalon: az online felhasználók menüpont alatt mostantól látszik a jelen lévő, de magát láthatatlannak beállító felhasználók száma is, a vers hozzáadása menüpontban pedig külön jelezve lett, hogy hány vers várakozik a moderátorok, és hány vers a főszerkesztő elbírálására. Az ötletekért köszönet Szilvinek és Holdsugárnak!

Poet•  2008. december 16. 11:21

Versek utánközlése

Sok panasz érkezik a fórumokban arra, hogy az oldalon publikált verseket más lapok a szerző engedélye vagy megjelölése nélkül átveszik.

Mostantól a versek alatt - amennyiben a szerző engedélyezte az utánközlését - egy kód található, melynek segítségével mások megjeleníthetik azt saját oldalukon. Ebben a kódban természetesen szerepel a szerző neve is, így aki ezt használja utánközlésre, nem fogja elfelejteni a szerző megemlítését sem.

Azon felhasználóknál, akik adatlapjukon nem engedélyezték versük utánközlését, a vers alatt a szerzői jogi szövegben ezentúl egy link is el lesz helyezve az illető adatlapjára. Ennek segítségével könnyebben megtalálhatják őt azok, akik esetlegesen szeretnék versét felhasználni.

Remélem, hogy ezen fejlesztések segítenek majd némileg visszaszorítani a versek engedély nélküli vagy nem megfelelő átvételét.

Poet•  2008. november 3. 21:52

Poet fórum

Tesztfázisba érkezett a Poet legújabb fejlesztése, a Poet fórum. A http://forum.poet.hu címen található fórumban bárki készíthet saját témát, illetve hozzászólhat mások témáihoz. A fórum a Társalgó lehetőségeit hivatott kiszélesíteni, de a régi Társalgó továbbra is elérhető marad a kötetlen csevegésre vágyók számára. A fórummal kapcsolatos véleményeket, hibajelentéseket ide (vagy a fórumba :) várom!