Poet.hu blog

Poet•  2009. április 1. 00:00

Biztonsági kód a fórumon

Az utóbbi időben több panasz is érkezett azzal kapcsolatban, hogy a fórumokra automatikus módszerrel, robotokkal küldenek hozzászólásokat. A hasonló problémákat elkerülendő, mostantól egy 23 karakterből alló biztonsági kódot kell megadni a hozzászólások elküldéséhez. Mivel a robotok a képekről jelenleg nem tudják pontosan felismerni a rajta szereplő szöveget, ha helyesen írod be a kódot, a rendszer tudni fogja, hogy valódi személlyel áll szemben, és engedi a hozzászólás elküldését.

Amennyiben a rendszer sikerrel vizsgázik, szeretnénk bevezetni a blogokban, a Társalgóban, a vers hozzászólásoknál és a versek hozzáadásánál is. Remélhetőleg ezzel sikerül visszaszorítani a robotokkal írt hozzászólásokat, ezáltal színvonalasabbá és megbízhatóbbá téve oldalunkat.

Az új rendszerrel kapcsolatban mindennemű véleményt, ötletet örömmel fogadunk!

Poet•  2009. március 14. 18:45

Poet képtár

Poet képtár néven új menüpont jelent meg az oldalon. A képtárban az adatlapokra feltöltött képekből találhattok véletlenszerű válogatást. A képekről a felhasználók adatlapjaira lehet továbbjutni.

Poet•  2009. március 7. 14:26

Poet fejlesztések

A navigáció átláthatóbbá tételének érdekében megújítottuk a Poet menürendszerét, így mostantól az összetartozó menüpontok egy helyen találhatók meg.

Ezzel egy időben a szerző és vers toplisták összevonásra kerültek, mostantól mindkettő a Toplisták menüpont alatt érhető el. Hosszabb megszakítás után a szerző toplista ismét az amatőr szerzőket listázza, reméljük, hogy ez a változás nem fog újra vitákat kavarni.

Többek kérésére ismét elérhetővé vált a "figyelemre váró" versek listája - itt azok a versek szerepelnek, melyeket még kevesen néztek meg, és senki sem szólt hozzájuk.

Poet•  2009. január 19. 13:12

Vers törlése

Mostantól mindenki tudja saját verseit törölni a vers oldalán lévő kis robbanó ikon segítségével. A vers törlésével a kapcsolódó kedvencnek jelölések és hozzászólások is végérvényesen elvesznek.

Poet•  2009. január 12. 16:44

Új kategóriák

Új főkategóriát (Család) és 10 új alkategóriát hoztam létre a Poeten:

Család / Házasság
Család / Család
Család / Anya
Család / Gyermek
Élet / Betegség
Érzelmek / Hiány
Szerelem / Viszonzatlan
Ünnepek / Húsvét
Ünnepek / Ballagás
Ünnepek / Farsang

Amennyiben van időd és kedved segíteni a régebbi versek új kategóriákba való besorolásában, kérlek, hogy a javasolt kategóriákat és a versek URL-jeit küldd el nekem levélben (ne egyesével, legalább 10-es csoportokban)!