Vers hozzáadása

Poet•  2010. október 21. 11:41

Moderátoraink munkáját megkönnyítendő, sok olyan új fejlesztést publikáltunk a napokban, melyek a versek megfelelő formában való beérkezését hivatottak elősegíteni.

Bár a beérkezett verseket eddig is előfeldolgoztuk, a rendszert a napokban nagy mértékben fejlesztettük, így a vers előnézeti oldalán a verset remélhetőleg már minden formai hibától mentesen láthatod. Az új fejlesztések nagyban megkönnyítik moderátoraink munkáját, hiszen sokkal kevesebb esetben szükséges majd formai okokból (felesleges vagy hiányzó szóközök, túl sok írásjel stb.) belenyúlniuk a versekbe.

Az automatikus javítások mellett mostantól a szerzőktől is többet várunk el. Bár a beküldött versek előnézeti képén eddig is aláhúzással jelöltük a helyesírási hibákat, tapasztalataink alapján ezt sokan teljesen figyelmen kívül hagyták, és akár 8-10 hibával is beküldtek hozzánk verset. Mostantól a"beküldés" gomb csak akkor jelenik meg, ha az aláhúzott szavakat javítja, vagy egy külön űrlapmezőn felsorolja a szerző. Így moderátoraink is biztosak lehetnek abban, hogy a szokatlan helyesírású szavak szándékosan szerepelnek a versben.

Remélem, hogy az új fejlesztések nagyban hozzájárulnak majd a versek gördülékenyebb és talán gyorsabb elfogadásához a Poeten.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!