Változás a versek felkerülésében

Poet•  2010. október 31. 04:14

Mostantól ha moderátoraink publikálásra javasolnak egy verset, az nem kerül fel azonnal az oldalra. A publikálásra javasolt verseket a rendszer egyesével, minden nap 9 és 23 óra között, 10 percenként publikálja az oldalon.

Míg a várakozási idő így sem lesz hosszabb, mint az azonnali felkerülés esetén lenne, ennek a megoldásnak azonban több előnye is van:

  • Pontosan meg fogjuk tudjuk mondani, hogy melyik vers mikor kerül majd fel. Mivel a moderátoraink szabad idejük függvényében dolgoznak, ez eddig lehetetlen volt, és joggal érezhették magukat átverve, akiknek hibás becslést adott rendszerünk.
  • Az egyes versek által kapott figyelem sokkal jobban eloszlik, hiszen minden versnek lesz legalább 10 perce, amikor első az új versek között, és minden vers szerepelni fog legalább két és fél órát a friss versek listázásának első oldalán. Bár a legkésőbb felkerült versek 23 órától reggel 9-ig szerepelnek fenn frissként, mivel ilyenkor arányosan kevesebb látogatója van az oldalnak, ezáltal nem élveznek számottevő előnyt.
  • A moderátoraink előre tudnak dolgozni, nem kell abbahagyniuk a munkát, ha aznap már túl sok vers került fel. Így jobban be tudják osztani az idejüket.

 Remélem, hogy az új rendszer nektek is elnyeri majd tetszéseteket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!