Sokan bedőltek a Poet április 1-jei tréfájának

Poet•  2018. április 2. 06:17

Sokan bedőltek a Poet április 1-jei tréfájának - ami azért is meglepő, mert idén nem is volt április 1-jei tréfánk. Vagy mégis? Tegnap hirdettük ki legújabb fejlesztésünket, melynek keretében erotikus versek is helyet kapnak a Poet egy lezárt, csak a beállításokban való engedélyezés után elérhető részén. Az új funkció mellé egy hetes soron kívüliséget is hirdettünk, valamint beszámoltunk róla, hogy a Dél-Alföldi Művészeti Kapocs Alapítvány szervezésében erotikus Poet antológia készül a Poetre beküldött művekből. Az összes fenti hír igaz, mégis, az eddigiekhez képest most gondolták a legtöbben azt, hogy április 1-jei átverésről van szó.

Ha te is szeretnél erotikus verseket olvasni vagy beküldeni, engedélyezd a 18 éven felülieknek szóló tartalmakat a beállításoknál! Ha pedig az antológia érdekel, olvasd el itt a kiírás részleteit!

Legnagyobb alaposságunk ellenére is előfordulhat, hogy az erotikus versek valahol véletlenül megjelennek a Poet publikus részén, azon, ami külön beállítás nélkül is látható. Ha ilyesmivel találkoztok, kérjük, mihamarabb jelezzétek nekünk! Kérünk, vegyétek figyelembe, hogy az erotikus tartalmak közzététele a főoldal publikus részén, a blogon és a fórumban továbbra is tiltott, és a korábbiakhoz hasonlóan törléssel, a tartalom beküldési jog időleges megvonásával vagy súlyosabb esetben az oldalról történő kitiltással járhat. A 18 éven felülieknek szóló tartalmak engedélyezése kizárólag a nagykorú tagjaink számára engedélyezett, a funkció bekapcsolása egyben arról szóló nyilatkozatnak is minősül, hogy elmúltál 18 éves.

A fentiek figyelembevételével jó szórakozást kívánunk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Perzsi.2018. április 6. 14:12

Úgy látszik fordítva működöm. Eddig eszembe sem jutott erotikus jellegű verset írni, most, hogy már lehet, gondolkodom rajta. Pedig ami tiltott, azt szokták többen kipróbálni. :-)

JohanAlexander2018. április 2. 19:36

@Poet: Természetesen a biztonság fontosabb, de köszönöm, ha megfontoljátok javaslatomat
Köszönöm válaszod.

Edeke2018. április 2. 19:21

Mivaaan?

Poet(moderátor)2018. április 2. 19:07

@JohanAlexander: Köszönöm a javaslatot. Mivel fontos, hogy az erotikus tartalom csak azoknak jelenjen meg, akik ezt külön kérték, igyekeztünk biztosra menni és jól elszeparálni a többi tartalomtól. Emiatt első körben a címkézést teljesen letiltottuk az ilyen jellegű verseknél. Amennyiben igény van rá, elképzelhető, hogy később a 18+-os címkék kezelését is megoldjuk majd.

JohanAlexander2018. április 2. 13:28

@MotoszkaDaniel: Köszi!

MotoszkaDaniel2018. április 2. 12:49

@JohanAlexander: Szerintem ezzel egyet értek.

Azért is hoztam létre blogomat itt: az olyan tartalmú költemények vagy novellák oda kerültek. Azok olyan tartalommal bírnak, ami nagyjából egyik másik műfajba sem sorolható bele.

MotoszkaDaniel2018. április 2. 12:47

Tisztelt tagok:

Hozzászólásomat törölte a közeg. Most kívántam törölni és módosító tartalmat közölni.
Köszönjük, hogy a Poet megviccelt minket. Már hiányom volt, hogy nem ugrat be senki :)

Remélem ezen esemény végett a Poet tolerálja személyemet és nem törli eddigi költeményeimet a felületen :)

Utólag is elnézést kérek a moderátoroktól és Kövesdy Márton főmoderátor vagy főszerkesztő úrtól, ha nem ide illetve odaillő volt a megnyilvánulásom.

Kellemes áprilisi középtavasz hónap kezdést kívánok mindenkinek!

JohanAlexander2018. április 2. 12:39

@Poet: Csak egy szerény javaslatom lenne, az erotikus versekkel kapcsolatban: Mivel az erotikáról, több szempontból is lehet írni,
miért ne lehetne, így pl. +18 humor, +18 mitológia, stb. cimkét
írások mellé tenni? Így kizárható lenne, hogy azokhoz kiknek nem
szól, hozzáférjenek. Ez akár automatikusan is megoldható ( talán )
Tisztlettel Hecz János Sándor

Törölt hozzászólás2018. április 2. 12:13

Ezt a hozzászólást a szabályzat megsértése miatt törölték a Poet moderátorai.
A törlés oka: Tilos a beépített szószűrő szándékos kikerülésével tiltott szavakat használó hozzászólások elhelyezése.

T.Zia2018. április 2. 12:11

@Poet: Ez igazán megnyugtató, köszönöm :) Az erotika egyébként a főoldalra is felkerülhet "ügyesen" :) de a felnőtt tartalmakra nem vagyok kíváncsi, ( erről nem is szerzek tudomást, ha nem állítok át semmit,) remélem nem fog elém ugrálni minden beküldéskor a tizennyolcas karika...

Poet(moderátor)2018. április 2. 11:54

@T.Zia: Az erőszakos tartalom engedélyezése nincs tervbe véve.

T.Zia2018. április 2. 11:53

Én is viccnek gondoltam...bár volt több versem is, amivel néhány szó miatt kötekedni kezdett a rendszer :) Azt nem tervezitek, hogy esetleg a "csonkolásos" vagy egyéb brutalitásra utaló moderálást is megszüntetitek? :))))))

Mikijozsa2018. április 2. 11:41

szerintem az erotika nem a költészet része, mert nem kell ahhoz nagy tudás, hogy leírjak egy testi akármit ami mindig két személyre tartozik, minek lennénk rá kíváncsiak - mi az amit nem tanultunk még meg az oviban :) ? - stb, úgyhogy nem dőltem be s ha lenne is ilyen oldal, akkor sem látogatnám

MotoszkaDaniel2018. április 2. 11:35

Nem azért a húsz fillérért, Kedves Poet.

Ilyennel ne tréfálkozzatok. Ez nem jó vicc.

Én is komolyan vettem.
Nagyon köszönöm, hogy törődtök költeményeimmel és a Havazik első évada negyedik epizódja óta egy versemet sem utasítottátok el.

Előkészületben van negyedik "garmadám" és ahogyan látom: Az erotikus tartalom amennyire én azt szerepeltetni kívánom egy tartalom megjelenítésében; legalább nem fog akadályokba ütközni :)

iliesrenata2018. április 2. 08:36

😂😂😂

Törölt tag2018. április 2. 08:16

Törölt hozzászólás.

gosivali2018. április 2. 08:06

:) :)

JohanAlexander2018. április 2. 08:01

Én is azt hittem átverés, de szívből örülök, hogy még sem az!
Hogy 18+ alatt láthatóak, ezzel egyetértek!
Áldott Húsvétot kívánok, Nektek!

csp012018. április 2. 07:58

Engem nem foglalkoztatnak az erotikus versek, sem írás, sem olvasás formájában.☺

szederfalu2018. április 2. 06:42

😊😊😊