Rendrakás a Poeten

Poet•  2021. június 15. 08:05  •  olvasva: 606

Az utóbbi hetekben olyan fejlesztések készültek, amik segítenek egy kicsit rendet rakni az oldalon.

  • Előfordul, hogy valaki ugyanazt a versét többször is feltölti, mert nem emlékszik rá, hogy korábban már felkerült az oldalra. A rendszer ilyenkor sok esetben automatikusan is figyelmeztetett, és a moderátorok is igyekeztek kiszűrni az ilyesmit, de mégis maradtak versek, amik átcsúsztak a szűrőn. A fejlesztett szűrőnek köszönhetően most már könnyebben megtaláljuk a duplikációkat, így visszamenőlegesen is igyekszünk törölni a kétszer felkerült verseket. Az emiatt törölt versekhez írt hozzászólások és kedvencnek jelölések nem vesznek el, azok a másik vershez kerülnek át, illetve a törölt vers URL-jéről is átugrik a rendszer a fennmaradt változatra.
  • A duplikált versek néha többszörös regisztrációkhoz vezetnek - ilyesmi akkor fordul elő, ha valaki nem tudott belépni a régi felhasználónevén feltöltött verseihez, és emiatt más néven tölti fel az újabb verseit, köztük egy olyat is, amit korábban már feltett. Ezeket a felhasználóneveket is igyekszünk összevonni az újabban használt név alá.
  • Ugyanez a rendszer alkalmas lehet a vers lopások felfedezésére is - az ilyesmivel szemben természetesen eddig is felléptünk, de mostantól még egyszerűbb lesz a moderátori felületen észrevenni, ha valaki ezzel próbálkozik.
  • Töröltünk 14 000 tagot az oldalról. Ők sosem voltak igazán tagjaink: csak regisztráltak, de egyáltalán semmit nem csináltak az oldalon (se hozzászólás, se kedvencnek jelölés, se vers feltöltés stb.), és 5 éve ide se néztek.

Ha változott a verseid száma, ne ijedj meg, a fentiek felelhetnek érte.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Maria_HS2021. október 14. 10:58

Itt volna az ideje, hiszen értékes emberek.versírók, távoznak a nem kíánatos személyek miatt.

nefelejcs2021. június 29. 13:05

Ez jó hír!
Rend a lelke mindennek!
Köszönet érte!

Zerge2021. június 17. 14:10

Rendicsek!!!! Ráncba kö' szedni a handabandát!🤣
Üdv nektek!

mantra2021. június 16. 12:06

Köszönjük! :)